flamis.gr
Αληθινές ειδήσεις από την Πάτρα με το κύρος έγκριτων δημοσιογράφων. Έκτακτη επικαιρότητα και τα τελευταία νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο!

ΠΑΤΡΑ: Αγωγή Τάκη Πετρόπουλου στην Διευθύντρια του Δήμου! Δεν κάνει πίσω ο αντιδήμαρχος

 

Οι αποκαλύψεις της «Πολιτείας»… στις αίθουσες των Δικαστηρίων (Του Κωνσταντίνου Φλαμή)

 

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας «Πολιτεία» για την σκευωρία σε βάρος του αντιδημάρχου Παιδείας Τάκη Πετρόπουλου, από Διευθύντρια του Δήμου η οποία επαύθη από τα καθήκοντά της με εντολή δημάρχου, μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία αλλά συνεχίζει τις «επιθέσεις» στο διαδίκτυο… οδηγούνται στην Δικαιοσύνη. Πέραν από το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, ο κ. Πετρόπουλος, δικαιωμένος και από τον Συνήγορο του Πολίτη, είναι αποφασισμένος να ασκήσει όλα τα πειθαρχικά και ένδικα μέσα κατά της διευθύντριας του Δήμου! Να θυμίσουμε ότι της έχει ήδη επιβληθεί η ποινή της στέρησης μισθού για τρεις μήνες, μετακινήθηκε σε άλλο πόστο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο κλπ.

 

Μετά από τη μήνυση για «κατ’ εξακολούθηση ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση», που έχει υποβάλλει κατά της διευθύντριας, από τον Οκτώβριο του 2020, ο κ. Τάκης Πετρόπουλος υπέβαλλε στην αρχή της εβδομάδας και αγωγή εις βάρος της, στο Ειρηνοδικείο Πατρών, για πρόκληση ηθικής βλάβης. Δεν είναι και λίγο να σε κατηγορεί κάποιος δημοσίως για «σεξουαλική παρενόχληση» χωρίς να έχεις κάνει το παραμικρό, όπως σαφέστατα δηλώνει και ο Συνήγορος του Πολίτη στον οποίον είχε προσφύγει η Διευθύντρια αλλά… την πάτησε! Η καταγγελία της γύρισε «μπούμερανγκ»!

Σε πειθαρχικό επίπεδο η διευθύντρια σε βάρος της οποίας έχουν καταθέσει και υπάλληλοι του Δήμου, έχει τιμωρηθεί, σε πρώτο βαθμό, για σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, ενώ εκκρεμούν δύο ακόμη τουλάχιστον πειθαρχικοί έλεγχοι που αφορούν, μεταξύ άλλων, πολύ σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία φέρεται να έχει υποπέσει και που άπτονται της παράβασης καθήκοντος και της παραβίασης της αρχής της αμεροληψίας πειθαρχικού οργάνου.

 

Σε σχέση τώρα με το ποινικό μέρος της υπόθεσης. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν καθυστερήσεις, όμως έχει ολοκληρωθεί η προανάκριση και αναμένεται η απαγγελία του κατηγορητηρίου και ο ορισμός της τακτικής δικάσιμου! Στο Δικαστήριο θα πρέπει η εν λόγω Διευθύντρια για να μην δικαστεί να αποδείξει όλα όσα έχει αναφέρει σε βάρος του αντιδημάρχου, δήθεν ότι της έκανε σεξιστική προσβλητική κίνηση μέσα στο γραφείο της κλπ. Θα πρέπει να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι βάσει μαρτυριών υπαλλήλων του Δήμου, το επίμαχο πρωινό ο αντιδήμαρχος δεν βρισκόταν καν στον Δήμο αλλά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

 

Ετσι ο κ. Πετρόπουλος έχει την πλήρη στήριξη των εργαζομένων του Δήμου, και θα αντιπαρατεθεί νομικά με την Διευθύντρια με πληθώρα στοιχείων και αποδείξεων.

Όπως είχε αναφέρει και στο παρελθόν η «Πολιτείᨻ, ο κ. Πετρόπουλος αποδίδει την εναντίον του επίθεση από την συγκεκριμένη Διευθύντρια, «σε προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης του, για να παραιτηθεί από τις θεσμικές του αρμοδιότητες άσκησης ελέγχου στη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου».

Ο αντιδήμαρχος δηλώνει δημόσια  σε όλους τους τόνους ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους, θεωρώντας πως προσεβλήθη η προσωπικότητά του. Να θυμίσουμε ότι την συγκεκριμένη υπάλληλο είχαν καταγγείλει και επί Δημαρχίας Γιάννη Δημαρά.