ΠΑΤΡΑ: Αγριο ξύλο και μαχαίρωμα στην Αρόη! Συμμετείχαν 10 άτομα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Αναστάτωση και προβληματισμό έχει προκαλέσει το χθεσινό αιματηρό επεισόδιο που έγινε αργά το βράδυ στην  πλατεία της Αρόης και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό με αιχμηρό αντικείμενο ενός 15χρονου.

    Το θύμα, ευτυχώς με επιπόλαια τραύματα στους γλουτούς, διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

    Είχε προηγηθεί επεισόδιο στην πλατεία στο οποίο σύμφωνα με αυτρόπτες μάρτυρες συμμετείχε ομάδα δέκα ατόμων.

    Αποτέλεσμα ήταν ένας εκ των συμμετεχόντων στην σύρραξη να χτυπήσει τον 15χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και να τον τραυματίσει.

    Αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να διακριβώσουν τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο, καθώς και τα κίνητρα των δραστών.

    Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως στην περιοχή της Αρόης τα περιστατικά διαπληκτισμών ιδιαίτερα ανάμεσα σε νεαρούς είναι πυκνά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα άδυτα της υπόθεσης και η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

    Στα άδυτα της υπόθεσης των παράνομων ευρωπαϊκών επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ μπαίνει...

    Συνελήφθησαν δύο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών στη Ναύπακτο

    Κατασχέθηκαν περίπου -103- γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης και -2- κινητά...

    Μετρό Αθήνας: 30.000 επιβάτες το πρώτο βράδυ 24ωρης λειτουργίας

    Είκοσι έξι επιπλέον δρομολόγια, που ισοδυναμούν με 25.000-30.000 επιβάτες...

    Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες διάρρηξης σε οικία με λεία 242.000 ευρώ

    Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 38 ετών, που είχαν...