ΠΑΤΡΑ: Αγριο ξύλο Ναυαρίνου και Σμύρνης

    Ημερομηνία:

    Αναστάτωση και ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας τη νύχτα προκλήθηκαν τη νύχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Σμύρνης.

    Αιτία της αστυνομικής κινητοποίησης το πρωτοφανές επεισόδιο που εξελίχθηκε ανάμεσα σε ανήλικους. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι ανήλικοι  (15-16) ετών συνεπλάκησαν στην ευρύτερη περιοχή. Στην Αστυνομία τηλεφώνησαν περίοικοι και κατά πληροφορίες   ο πατέρας ενός εκ των νεαρών.

    Αμέσως σήμανε συναγερμός. Στην περιοχή έφθασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙΑΣ.

    Στο σημείο εντοπίστηκαν κάποιοι νεαροί οι οποίοι προσήχθησαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα, χωρίς ωστόσο να προκύψουν στοιχεία εις βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

    Ωστόσο το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από ανάλογα άλλα, με ομάδες ανήλικων νεαρών να συμπλέκονται και μάλιστα με κάποιους από τους συμμετέχοντες στα επεισόδια να τραυματίζονται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αυτά είναι τα σχολεία που δεν λειτούργησαν λόγω προβλημάτων

    Μακριά από τις σχολικές αίθουσες, μία ημέρα μετά την...

    Καλάβρυτα: Ευαγγέλιο στο οποίο ορκίζονταν οπλαρχηγοί της Επανάστασης του 1821 ήθελε να πουλήσει ο ηγούμενος

    Ανάμεσα στα 2 Ευαγγέλια που ετοίμαζαν να πουλήσουν ο ηγούμενος της...

    Πιθανά 200 δισεκατομμύρια κυβικά στο Ιόνιο

    Σημαντικές προσδοκίες για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες δημιουργούν οι εξελίξεις...

    Αυτή είναι η Πατρινή εταιρεία από την οποία το Δημόσιο ζητά επιστροφή 332.000 ευρώ!

    Σχεδόν καθημερινά, εδώ και περίπου έναν μήνα, στη Διαύγεια...