ΠΑΤΡΑ: Αλλάζει το ωράριο στα καταστήματα της ΔΕΗ

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο της περαιτέρω βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πελατών της, η ΔΕΗ διευρύνει από τις 8 Μαρτίου το ωράριο λειτουργίας σε επιπλέον 5 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων, που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο σε 38.

    Πρόκειται για τα καταστήματα Αγρινίου, Ξάνθης, Γλυφάδας, Αγ. Δημητρίου και Ν. Ιωνίας τα οποία λειτουργούν από τη Δευτέρα 08/03/2021 από τις 7:30 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.

    Με την επέκταση του απογευματινού ωραρίου σε επιπλέον 5 καταστήματα, το ποσοστό κάλυψης επί του συνόλου των ενεργών πελατών αγγίζει το 70%.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Τα 38 Καταστήματα στο σύνολό τους είναι τα εξής: Αθήνας, Κηφισιάς, Πειραιά, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Πάτρας, Περιστερίου, Λάρισας, Δυτ. Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Θεσσαλονίκης, Ανατ. Θεσσαλονίκης, Κορωπίου, Καλαμάτας, Κορίνθου, Τρίπολης, Ιωαννίνων, Σερρών, Βόλου, Λαμίας, Σύρου, Ρόδου, Καβάλας, Λέσβου, Ομόνοιας, Παγκρατίου, Κερατσινίου/Νίκαιας, Χανίων, Χαλανδρίου, Αγ. Αναργύρων, Αιγάλεω, Πύργου, Καλαμαριάς, Ελευσίνας, Αγρινίου, Ν. Ιωνίας, Αγ. Δημητρίου, Γλυφάδας και Ξάνθης.

    Εντός του διευρυμένου ωραρίου οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς αναμονή για οποιοδήποτε εμπορικό θέμα, όπως αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό (υπογραφή νέου συμβολαίου), διευκρινήσεις για το λογαριασμό τους, αλλαγή τιμολογίου.

    Σημειώνεται πως οι πληρωμές στα συγκεκριμένα καταστήματα από τις 14:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ. γίνονται μόνο με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και όχι με μετρητά. Παράλληλα, στα συγκεκριμένα Καταστήματα, οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται και με ηλεκτρονικό ραντεβού από τις 8:00 π.μ. έως τις 19:30 μ.μ.

    Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού ραντεβού είναι διαθέσιμη μέσω της σελίδας της ΔΕΗ https://appointment.dei.gr συνολικά για 75 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H κλιματική αλλαγή “τιμωρεί” με θανάτους την Πάτρα – Τα στοιχεία

    Στη δεύτερη χειρότερη θέση βρίσκεται η Αθήνα, ανάμεσα σε όλες...

    Χαιρετισμός του Αναπ. Περιφερειάρχη Χαράλαμπου Μπονάνου στο διαγωνισμό καινοτομίας Falling Walls Lab Greece

    Χαιρετισμό στο διαγωνισμό καινοτομίας «Falling Walls Lab Greece» απηύθυνε ο...

    Πάτρα: Τα Παιδικά Χωριά SOS ενισχύουν μαθητές της πόλης

    Δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας και μουσικοκινητικά εργαστήρια για παιδιά...

    Η Δυτική Ελλάδα επενδύει στον Στρατιωτικό – Ιστορικό Τουρισμό

    Στην παρουσίαση του «Κοινού Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης για την...