ΠΑΤΡΑ: Ανανεωμένες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2021 – 2022, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο είναι στην διάθεση των Φοιτητών, των Φοιτητριών, των Μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, των Αθλητικών Ακαδημιών Παιδιών, των Αθλητικών Σωματείων και των φίλων από την ευρύτερη περιοχή. Όλες και όλοι μπορούν να αθλούνται καθημερινά και τα σαββατοκύριακα σε ένα περιβάλλον ιδανικό, πιστοποιημένο και ασφαλές για κάθε είδους προπόνηση, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

    Με εξειδικευμένο προσωπικό, με προμήθεια καινούργιου και σύγχρονου εξοπλισμού από το Σεπτέμβριο 2021, με μηχανήματα αερόβιας εκγύμνασης (ηλεκτρικοί διάδρομοι, ελλειπτικό μηχάνημα και στατικά ποδήλατα), με νέας γενιάς γήπεδα αθλοπαιδιών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με γήπεδα αντισφαίρισης σύγχρονων προδιαγραφών και ένα εντυπωσιακό γήπεδο Ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο (https://www.upatras.gr/anakoinosi-gia-to-panepistimiako-gymnastirio/) ως ένα μοντέρνο «Σπίτι Αθλητισμού», έρχεται να καλύψει με δυναμικούς και δημιουργικούς τρόπους κάθε είδος εκγύμνασής σας, κάθε προπονητικό σας πρόγραμμα.

    Η Φυσική Αγωγή και η άθληση είναι μέρος της στοχοθεσίας της Πρυτανικής Αρχής και του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) Φυσικής Αγωγής του Γυμναστηρίου.  Προσφέρει στη συντήρηση και στη βελτίωση του σώματος και του νου, μεταφέρει και διαδίδει στο άτομο και στο περιβάλλον τις αξίες της δια βίου άσκησης και είναι φυσικά ένα δημιουργικό διάλειμμα από την καθημερινότητα της πανεπιστημιακής φοίτησης και της εργασίας αλλά και ένα δημιουργικό διάλειμμα για την ευρύτερη κοινωνία της πόλης μας.

    Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: τηλ.: 2610997755 και στο

    link: http://gym.upatras.gr

    Φλίγκος
    ICECAP
    ΠΑΤΡΑ: Ανανεωμένες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
    ΠΑΤΡΑ: Ανανεωμένες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
    ΠΑΤΡΑ: Ανανεωμένες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
    ΠΑΤΡΑ: Ανανεωμένες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νίκος Γαλανός: Ο βουδισμός, ο τζόγος, ο τσακωμός με την Αλίκη και όλα όσα είπε με δικά του λόγια

    «Το όνομά μου δεν ξέρω αν το διαχειρίστηκα σωστά....

    Τι ειπώθηκε στο δείπνο Παπανδρέου – Δούκα στο Καβούρι;

    Στο Καβούρι δείπνησαν μαζί το βράδυ του Σαββάτου ο...

    Μαρί Κωνσταντάτου: Πού νυχτοπερπάτησε με τον σύζυγό της;

    Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, Γιάννη Κέντ. Η...