ΠΑΤΡΑ: Αναψε τσιγάρο και… φούντωσε το δωμάτιο – Κατέληξε στην Εντατική – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος, νοσηλεύεται ο ασθενής ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν στην Α Ορθοπεδική Κλινική του ΠΓΝΠ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής πιθανόν άναψε τσιγάρο. Στο θάλαμο υπήρχε οξυγόνο.  Αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά τα σεντόνια και η κουρτίνα του δωματίου και να προκληθούν σημαντικές ζημιές.

    Από το δωμάτιο άρχισαν να βγαίνουν καπνοί ενώ και ο ίδιος φαίνεται να κάλεσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα παρευρισκόμενοι στον ίδιο χώρο να κινηθούν άμεσα και με χρήση πυροσβεστήρα και να τη σβήσουν. Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ο νοσηλευόμενος υπέστη εγκαύματα από τη φωτιά, ενώ έχει ειδοποιηθεί πλαστικός χειρουργός από το Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας”

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γονείς στις ΗΠΑ προσπάθησαν να στραγγαλίσουν τη 17χρονη κόρη τους – Αρνήθηκε να παντρευτεί ηλικιωμένο

    Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον, όπου δύο γονείς...

    Σορός γυναίκας εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε οικία στη Βουλιαγμένη

    Νεκρή εντοπίστηκε μία γυναίκα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν τη Δευτέρα 24-2-2025

    ΚΗΔΕΙA ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΙΚ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ (ΕΤΩΝ 65) ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ...
    Best Shop