ΠΑΤΡΑ: Ανατροπή για το φονικό μέσα στο συνεργείο στο Σούλι! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

    Ημερομηνία:

    Την παραπομπή σε δίκη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών, για την αιματηρή υπόθεση που είχε συγκλονίσει την πόλη το Φλεβάρη του 2020 στην περιοχή Νέο Σούλι.

    Παρά το γεγονός οτι η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών είχε εισηγηθεί να μην ασκηθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες   το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών, είχε διαφορετική άποψη.

    Προχώρησε στην έκδοση βουλεύματος   βάσει του οποίου ο κατηγορούμενος παραπέμπεται σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Περιφέρειας Πατρών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, της οπλοκατοχής και της παράνομης οπλοφορίας.

    Η πλευρά του κατηγορούμενου άσκησε έφεση.

    Να θυμίσουμε ότι το φονικό είχε γίνει έξω από το συνεργείο αυτοκινήτων του δράστη. Το θύμα τον ενοχλούσε συνεχώς και είχε βάλει και φωτιά στο συνεργείο του. Ενώ εκείνη την νύχτα είχε μπει μέσα στο κατάστημά του και τον απειλούσε με όπλο.

     

     

    GLEARNET

     

    H ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ

     

     

    Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ Κ. ΦΛΑΜΗ

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η στρατηγική θέση του Λιμανιού και το Υπερταμείο

    Το Υπερταμείο δείχνει να αντιλαμβάνεται κάτι που στην Πάτρα...

    Κατερίνα Σικινιώτη: Εξπέρ στα νομικά η Ελληνίδα Μις Πορτογαλία

    Εκανε την Ελλάδα περήφανη και τη Μύκονο να «γλεντά» μέχρι το πρωί όταν...

    Οι 10 κορυφαίες πόλεις με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου

    Τι κοινό μπορεί να έχουν η Νέα Υόρκη, το...

    Πώς γεννήθηκε το διασημότερο ποντίκι του κόσμου – Ο κλεμμένος ήρωας και ο Mortimer Mouse

    16 Οκτωβρίου 1923 Ιδρύεται η Walt Disney Company. Για την ακρίβεια,...