ΠΑΤΡΑ: Αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο η δίκη των 4 Αιγιωτών

Ημερομηνία:

Αναβολή για τις 24 Φεβρουαρίου 2026 πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης των τεσσάρων συλληφθέντων, οπαδών του Παναιγιαλείου, για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου, στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Αχαΐας με τον Άρη Πατρών, στο γήπεδο “Α. Κάνιστρας”.

PHILOXENIA

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα στο Αυτόφωρο. Οι δύο από τους τέσσερις θα παρουσιάζονται στο ΑΤ της περιοχής τους κάθε 15 του μηνός.

Ο δικηγόρος των 2 εκ των συλληφθέντων Μαρίνος Σκανδάμης, δήλωσε:

“Το ζευγάρι των κατηγορουμένων που υπερασπιζόμαστε, που είναι μάλιστα γονείς τριών ανηλίκων παιδιών, έχει τραυματιστεί σημαντικά κατά την διάρκεια της υπερβάλλουσας αστυνομικής επέμβασης, και φυσικά, είναι βέβαιοι για την αθωότητά τους.

Το αποδεικτικό υλικό δεν υποστηρίζει το αστυνομικό αφήγημα για την άσκηση βίας εκ μέρους των κατηγορουμένων.

Θεωρούμε γι’ αυτό ότι στο πλαίσιο μιας δίκαιης δίκης θα καταφανεί η έλλειψη οποιασδήποτε ευθύνης τους”.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Θεατρική Έκφραση Αιγίου (Θ.Ε.Α.) «Κανόνια και Τρομπέτες» του Γιάννη Τσίρου

Η Θεατρική Έκφραση Αιγίου παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία «Κανόνια...

Δύο συλλήψεις για κάνναβη στον Πύργο

Σε δύο συλλήψεις για διαφορετικές υποθέσεις που σχετίζονται με...

Οδηγός ταξί φέρεται να απέσπασε 600 ευρώ από οικογένεια τουριστών

Στη σύλληψη 38χρονου οδηγού ταξί προχώρησαν οι Αρχές, μετά...