ΠΑΤΡΑ – Ανδρέας Ρέγκλης: «Γιατί αποφάσισα τη σύμπλευση με τη Ζωή»

    Ημερομηνία:

    Τη δική του μάχη ως υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Πλεύσης Ελευθερίας δίνει ο Πατρινός δικηγόρος Ανδρέας Ρέγκλης, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

    Ο κ. Ρέγκλης εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να συμπλεύσει με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, επισημαίνει: «Ύστερα από 20 χρόνια μάχιμης δικηγορίας και με πλήρη επίγνωση του ρόλου που ενδεχομένως θα κληθώ να διαδραματίσω, αποδέχθηκα την πρόταση της συναδέλφου μου, Ζωής Κωνσταντοπούλους, να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας στον νομό Αχαΐας. Καθώς, λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια είτε εντός είτε εκτός δικαστικών αιθουσών αντιπολιτεύτηκα με συνέπεια το άδικο, υπερασπιζόμενος το δίκαιο, θεώρησα ότι ήρθε η ώρα να συμπλεύσω στην προσπάθεια να υπάρξει στη Βουλή μία πραγματική και δυναμική «αντιπολίτευση υπεράσπισης» των πολιτών. Σε αυτόν τον αγώνα, σας θέλω (και ελπίζω να είστε) πλάι μου».

    ΠΑΤΡΑ - Ανδρέας Ρέγκλης: «Γιατί αποφάσισα τη σύμπλευση με τη Ζωή»

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρή φώκια στο Αμόνι Κορινθίας

    Μία νεκρή φώκια εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην θαλάσσια περιοχή στο...

    US Open: Τσιτσιπάς και Μπαντόσα χώρισαν και δεν θα παίξουν μαζί στη Νέα Υόρκη

    Χώρισαν και όπως ήταν φυσικό δεν θα παίξουν ως...

    Πορνοστάρ δολοφόνησε γκέι ζευγάρι στο Λονδίνο – Διαμέλισε τα πτώματα και έπειτα χόρευε στον τόπο του εγκλήματος, δείτε βίντεο

    Ένοχος κρίθηκε για τη δολοφονία ενός ζευγαριού ένας Κολομβιανός, ο οποίος μάλιστα αφού...