ΠΑΤΡΑ: Ανέλαβαν καθήκοντα δύο νέοι ιατροδικαστές

    Ημερομηνία:

    Χαρές χθες Τετάρτη 8/9/2022 στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας. Επιτέλους, …διπλασιάσθηκαν οι διαθέσιμοι ιατροδικαστές και θα μπορούν να ασκούν τα καθήκοντά τους χωρίς χρονική πίεση.

    Μέχρι τώρα τις νεκροψίες – νεκροτομές και τις άλλες ιατροδικαστικές πράξεις διενεργούσαν η προϊσταμένη της υπηρεσίας Αγγελική Τσιόλα και ο συνάδελφός της Ανδρέας Γκότσης. Από χθες είναι ενταγμένοι στο δυναμικό της και οι νέοι ιατροδικαστές Γιώργος Σιώζιος και Ανδρέας Κοντογιάννης, που ορκίσθηκαν κι όλας και ανέλαβαν καθήκοντα.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι το επιστημονικό προσωπικό της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας ενισχύεται για πρώτη φορά από το… 2004!  Τη σχετική ενδυνάμωση των ιατροδικαστικών υπηρεσιών της χώρας, κατανοώντας σχετικό αίτημα, ανέλαβε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

    Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αγγελική Τσιόλα, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» υπογράμμισε ότι «ένα χρόνιο, δίκαιο αίτημα υλοποιήθηκε από το υπουργείο και πλέον με επαρκές προσωπικό είναι βέβαιο ότι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας θα μπορεί με μεγαλύτερη ευχέρεια ν’ ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το αιματηρό έθιμο του Πάσχα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της μικρής Αλεξίας – Ζει με 95% αναπηρία

    Ήταν Πάσχα του 2019 και η οικογένεια Σαμαρτζή γιόρταζε...

    Τάματα, χρήματα και …καμπάνες έκλεβε εγκληματική ομάδα που “χτύπησε” δεκάδες ναούς

    Δεκάδες κλοπές χρημάτων, αλλά και ταμάτων και ...καμπανών από ναούς σε...