ΠΑΤΡΑ: Ανεμβολίαστο το 99% των νοσηλευομένων

    Ημερομηνία:

    Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, όπως είναι φυσικό, αυξάνει και τις νοσηλείες, καθώς ολοένας και περισσότεροι ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον ιό χρήζουν νοσηλευτικής φροντίδας.

    Φλίγκος

    Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας οι νοσηλείες μετά την εφημερία του περασμένου Σαββάτου έφθασαν τις 41 στις κλινικές, τρία παιδιά παραμένουν στην Παιδιατρική, ενώ στις ΜΕΘ Covid19 μέχρι χθες ήταν έξι άτομα. Αντίστοιχα, στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας», νοσηλεύονται 25 ασθενείς με κορωνοϊό στις κλινικές και έξι στις ΜΕΘ, αριθμός ευμετάβλητος, καθώς χθες το νοσοκομείο εφημέρευε και δέχτηκε αρκετά ύποπτα κρούσματα.

    Σύμφωνα με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη οι ηλικίες των νοσηλευομένων ποικίλουν, καθώς ανάμεσά τους είναι νέοι, μεσήλικες, αλλά και ηλικιωμένοι, ενώ το 99% είναι ανεμβολίαστοι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...