ΠΑΤΡΑ: Ανήλικο παιδί στα αζήτητα! Κοιμόταν τη νύχτα στο Δημοτικό θέατρο! Η μητέρα του στη φυλακή

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Χαμόγελο του παιδιού:

    Στις 5:30 τα ξημερώματα από την Πάτρα, λάβαμε κλήση από πολίτη ότι ένα παιδί κοιμόταν έξω από το θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ κάτω στο μάρμαρο και δεν ήταν κάποιος ενήλικος μαζί του. Ενημερώσαμε άμεση δράση και το παιδί μεταφέρθηκε στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.Ζητήθηκε η συνδρομή μας με όχημα και συνοδεία του Συλλόγου για τη μεταφορά του παιδιού προς το νοσοκομείο κατόπιν προφορικής εισαγγελικής εντολής.

    Άμεσα έγινε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε μπάνιο, φόρεσε ζεστά ρούχα, έφαγε και ξάπλωσε. Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που του φορέσαμε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουμε φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να τον σκεπάσουμε με κουβέρτα και να τον τυλίξουμε ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε!

    Από τη διερεύνηση στα αρχεία μας βρέθηκαν καταγγελίες, ενημέρωση σε εισαγγελία και κλήσεις σε άμεση δράση. Από την Αστυνομία μας είπαν ότι η μητέρα του είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ. Υπάρχει μία θεία που και αυτή έχει απασχολήσει τις αρχές.Στο παιδί κοντά στο νοσοκομείο βρίσκονται άνθρωποι του Συλλόγου .

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρί Κωνσταντάτου: Πού νυχτοπερπάτησε με τον σύζυγό της;

    Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, Γιάννη Κέντ. Η...

    ΠΑΤΡΑ: Αύριο το τελευταίο αντίο στην 46χρονη που πάλεψε αλλά… λύγισε

    Σε ηλικία μόλις 46 ετών, έφυγε από τη ζωή...

    Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να πούμε σε ένα ραντεβού, σύμφωνα τουλάχιστον με έναν σύμβουλο σχέσεων

    Υπάρχουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια ότι μια σχέση θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, ή...

    ΑΧΑΪΑ: Άνεργοι λαμβάνουν επιχορήγηση 14.800 ευρώ για 250 νέα επιχειρηματικά σχέδια

    Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενέκρινε 250 επιχειρηματικά σχέδια ανέργων...