Πάτρα: Ανήλικοι “ποντικοί” έκλεψαν χρήματα, πορτοφόλι και ηχεία – Συνελήφθησαν οι μητέρες τους

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαπές γυναίκες, κατηγορούμενες για παραμέληση εποπτείας των ανηλίκων τέκνων τους.

    Ειδικότερα, τα τρία ανήλικα τέκνα της μιας συλληφθείσας, ηλικίας 12, 11 και 9 ετών και o 11χρονος γιος της έτερης συλληφθείσας, μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου αφαίρεσαν το πορτοφόλι εργαζόμενης που περιείχε 160 ευρώ, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν σε έτερο κατάστημα στην Πάτρα, όπου με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν 70 ευρώ από το ταμείο και τρία φορητά ηχεία, συνολικής αξίας 64 ευρώ.

    Στο πλαίσιο αναζητήσεων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ο ένας ανήλικος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα από τα κλεμμένα ηχεία και θα αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: 6 μήνες φυλάκιση σε άνδρα για αναρτήσεις στο facebook! Προσοχή στο τι γράφετε και αν θίγετε κάποιους

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-6-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1/

    Τρόμος στο Ντουμπάι: Επίθεση ιρανικού drone στο τεχνητό νησί της Παλμ Τζουμέιρα – συγκλονιστικές μαρτυρίες Ελλήνων

    Φλόγες και καπνός φαίνονταν στο  συγκρότημα ξενοδοχείων στο Palm, μία...

    Εγκαταλείπουν μαζικά την Τεχεράνη οι Ιρανοί: Ουρές σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα, δείτε φωτογραφίες

    Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν, IRNA, αναφέρει ότι...