ΠΑΤΡΑ: Ανησυχούν τα κρούσματα στις παιδικές ηλικίες

    Ημερομηνία:

    Πτώση σε όλα εξακολουθεί να δείχνει ο κορωνοϊός στην Πάτρα και στην Αχαΐα. Τα κρούσματα στην ανοικτή κοινότητα έχουν μειωθεί, το ποσοστό της θετικότητας έχει κατέβει κάτω από το 2%, ενώ τα αστικά λύματα παρουσίασαν και αυτά μια σημαντική μείωση στο ιικό τους φορτίο της τάξεως του 60%.

    Αυτό που ανησυχεί είναι η σχολική διασπορά και τα κρούσματα στην παιδική ηλικία. Σύμφωνα με πληροφορίες στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή ανήλικα που έχουν επιβεβαιωθεί ότι έχουν κορωνοϊό. Τα ανήλικα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

    Παράλληλα δεκάδες είναι τα τηλέφωνα που έχουν γίνει στους παιδιάτρους από γονείς που τα παιδιά τους έχουν συμπτώματα και υψηλό πυρετό που δεν πέφτει. Στις περισσότερες βέβαια των περιπτώσεων ο πυρετός αφορά ίωση γρίπης που υπάρχει και αυτή στα σχολεία και μεταδίδεται εύκολα, ειδικότερα στις πιο μικρές ηλικίες . Όμως η ανησυχία για τους γονείς παραμένει και είναι μεγάλη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...