ΠΑΤΡΑ: Ανοίγουν δύο μεγάλα super market! Το ένα… τεράστιο!

    Ημερομηνία:

    Νέα καταστήματα, επεκτάσεις υπαρχόντων και αναβάθμιση ηλεκτρονικών καταστημάτων και logistics, περιλαμβάνει το πρόγραμμα επενδύσεων που θα υλοποιήσουν μέσα στο 2021, οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ, τοποθετώντας μέρος του τεράστιου τζίρου των 11,3 δισεκατομμυρίων ευρώ που έκαναν τη χρονιά που πέρασε.
    Στα επενδυτικά σχέδια των αλυσίδων λιανεμπορίου, βρίσκεται φυσικά και η πόλη της Πάτρας, ως ένα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας.
    Στην κορυφή βρίσκεται φυσικά, ο ηγέτης της αγοράς, οι «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης», που προγραμματίζει για φέτος, την ίδρυση 7 νέων καταστημάτων και 40 ανακαινίσεις υπαρχόντων. Μεταξύ αυτών είναι και ένα κατάστημα της γνωστής αλυσίδας στην Πάτρα στην περιοχή του Ρίου.
    Συγκεκριμένα, στο παλιό εργοστάσιο της χαρτοβιομηχανίας Elite, εμβαδού 4.000 τ.μ. ο όμιλος σχεδιάζει να κατασκευάζει νέο σούπερ μάρκετ και ίσως ένα δεύτερο mall, τύπου Περιβόλας.
    Στο μεταξύ, το 4ο κατάστημά της στην Πάτρα, προγραμματίζει και η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα «Μασούτης», η οποία θα κλείσει για το παρόν το επενδυτικό της πρόγραμμα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με μια ακόμα ενέργεια, που περιλαμβάνει την επέκταση της υπηρεσίας ηλεκτρονικών παραγγελιών και παραδόσεων κατ΄οίκον.
    Η αλυσίδα λειτουργεί στην Πάτρα, ήδη από το περασμένο έτος, τρία ακόμα καταστήματα, στην πλατεία Γεωργίου, στην οδό Αγίου Ανδρέου και στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

    Πελοπόννησος

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέος ΚΟΚ: Πόσο πάει το «πορτοκαλί» φανάρι;

    Η μόνη περίπτωση που επιτρέπεται η διέλευση, είναι όταν το όχημα βρίσκεται...

    Ο Έλληνας εφοπλιστής με τα εκατομμύρια κέρδη και την τρέλα του

    Ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας Χάρης Βαφειάς κατάφερε μέσα στα τελευταία χρόνια...

    Η ΒΙΚΟΣ COLA στη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ της Πάτρας! Μπράβο στην εταιρεία αναψυκτικών

    Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Cola η οποία πρωταγωνιστεί στον χώρο...

    Κρίση στο γάμο του εφοπλιστή Αλέξανδρου Σαρακάκη και της Ρενάτας Καρρά

    Eνα από τα πιο ωραία, ταιριαστά και μέχρι πρότινος...