ΠΑΤΡΑ: Ανοίγουν τα κομμωτήρια

    Ημερομηνία:

    Την ανακοίνωση έκανε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Όπως αναφέρει αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχαν με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη.

    Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια.

    Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

    Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτοί είναι οι 6 νέοι διοικητές των Νοσοκομείων της Αχαϊας – ΦΩΤΟ

    Ζητήθηκαν πριν από λίγη ώρα, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που...

    Συγκρότηση Δικτύου One Health στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

    Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Ιουλίου 2025, στην αίθουσα του...

    Εγκατάσταση Seatrac σε παραλίες του Δήμου Δυτικής Αχαϊας – ΦΩΤΟ

    Eγκαταστάθηκαν στις παραλίες της Κάτω Αχαΐας και της Λακκόπετρας ...