Πάτρα: Αντίστροφα για τις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

    Ημερομηνία:

    Εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών για τη γιορτή της Πρωτομαγιάς βρίσκεται ο Δήμος Πατρέων και ο Πολιτιστικός Οργανισμός, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στον Max FM και τη Δήμητρα Μπαλαφούτη ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αποστόλης Αγγελής.
    Παρόλο που ακόμη εκκρεμούν οι ημέρες του Πάσχα, η Εργατική Πρωτομαγιά απέχει σχεδόν μόλις δύο εβδομάδες. «Οι εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε πιο άμεσα είναι αυτές της Πρωτομαγιάς. Από εκεί και πέρα ήδη ετοιμάζουμε εκδηλώσεις και για το καλοκαίρι, για το φεστιβάλ Θεάτρου που κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιουνίου αλλά και άλλες δράσεις» είπε αρχικά ο Απ. Αγγελής.

    Ακόμη, προσέθεσε: «Ειδικά πάντως όσον αφορά την Πρωτομαγιά, υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από τους ανθοπώληδες για τους πάγκους και θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα- πιθανότατα και πριν το Πάσχα- ποια ημερομηνία θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις και οι γιορτές των χορευτικών. Ετοιμάζουμε διάφορες εκδηλώσεις και στην Πλατεία Ομονοίας, αλλά και άλλες παράλληλες δράσεις για την εργατική Πρωτομαγιά» τόνισε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα 1953 – Το Καρναβάλι και το άρμα ΜΑΜΟΣ

    Μέση Αγυιά, 1953 Η Πάτρα ξαναβρίσκει το χαμόγελό της. Παρά...

    Ο επιστήμονας που δημιούργησε άθελά του τη Silicon Valley – Και γιατί η ιστορία του γύρισε την πλάτη

    13 Φεβρουαρίου 1910 Γεννιέται ο William B. Shockley, φυσικός και...

    Συνωστισμός επενδυτών για το ελληνικό αλάτι

    Εντονο ενδιαφέρον καταγράφεται από επενδυτές για την αγορά πλειοψηφικού...