ΠΑΤΡΑ: Απέλασαν τον άνδρα που είχε δεχθεί πυροβολισμό στην Αγ. Νικολάου! Του ‘χαν κάψει το smart στην οδό Γερμανού

    Ημερομηνία:

    «Ηταν μεγάλος μπελάς. Τον απέλασαν για λόγους δημόσιας τάξης και τον τελευταίο χρόνο έχουμε ησυχάσει…».

    Αυτή είναι η επιβεβαίωση  από αξιωματικό της Δίωξης Ναρκωτικών, για το ένα από τα όπλα, που βρέθηκε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, στον Νέο Κόσμο Αττικής, και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκε στον δολοφονημένο Αιγιώτη «μπράβο», Βασίλη Ρουμπέτη, είχε δε χρησιμοποιηθεί στην Πάτρα και συγκεκριμένα, στις αρχές Μαΐου του 2022, στο πατάρι Μπαρ της Αγίου Νικολάου, μετά από φιλονικία 3 ατόμων, ένας εκ των οποίων είχε πυροβοληθεί στον μηρό.

    Τότε είχε προκληθεί μεγάλη αναστάτωση και πριν προλάβει η Αστυνομία να σπεύσει, οι άλλοι δύο μετέφεραν τον τραυματία στα «Επείγοντα» του Νοσοκομείου Ρίου και εξαφανίσθηκαν, ο οποίος μετέπειτα, ανακρινόμενος, είπε ότι «εκπυρσοκρότησε… κατά λάθος το όπλο», μη θέλοντας, προφανώς, να «δώσει» τους άλλους της φασαρίας.

    Οι Διωκτικές Αρχές ήξεραν, από την πρώτη στιγμή, ότι ο τραυματίας ήταν παλιός «γνώριμός» τους, ο Αλβανός Α.Μ., με καταδικαστικές αποφάσεις για εμπορία ναρκωτικών, που εξέτισε ποινή το 2014 κι όταν αποφυλακίσθηκε, επανέλαβε τη δράση του.

    Εν τέλει, προ μηνών, απελάθηκε στη χώρα του, αλλά ουδείς είναι σίγουρος αν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, με αστυνομικές πηγές της Πάτρας να υποστηρίζουν ότι… «έχει κόψει επαφές με ανθρώπους της νύχτας, στην αχαϊκή πρωτεύουσα κι από πέρυσι έχουμε ησυχάσει…».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H Λένα Δροσάκη για την Πάτρα

    Κάνει θραύση φέτος ως Νάνσυ στη σειρά του Αντέννα...

    «Νέα γενιά» ανείσπρακτων οφειλών από κλήσεις στον Δήμο Πατρέων

    Εξακολουθεί ν’ απασχολεί πολλά νοικοκυριά στην Πάτρα το θέμα...

    Το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας κατασκευάζει μεγάλο υπερσύγχρονο σταθμό – Δείτε το σημείο

    Δεν είναι μόνο ο νέος σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ...

    Πάτρα: Επικίνδυνη η οδήγηση στη Γούναρη – Κανένα μέτρο δεν λαμβάνεται

    Τα  παρανόμως σταθμευμένα οχήματα στην οδό Γούναρη αναγκάζουν τους...