ΠΑΤΡΑ: Απίστευτη καταστροφή – Πλημμύρισε το Mare Mare του Γιώργου Κοτοπούλη

    Ημερομηνία:

    Μέχρι  χθες στην Ηρώων Πολυτεχνείου, δίπλα στη θάλασσα υπήρχε το γνωστό κατάστημα εστίασης Mare Mare του Γιώργου Κοτοπούλη. Μέχρι χθες, γιατί σήμερα εκεί θα βρει κανείς τόνους από πέτρες και χαλάσματα.

    Η κακοκαιρία δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά της. Ένα από τα «θύματα» ήταν και το γνωστό κατάστημα.

    Όπως γράφει ο ίδιος: «Βιβλική καταστροφή, μόνο η Frida σώθηκε. Βάση καρναγιου 20m που βγάζουν σκάφη, βάρους πολλών τόνων μετέφερε η θάλασσα μπροστά μας. Τόνοι με πέτρες σκέπασαν σχεδόν τα πάντα. Οροφή, έπιπλα ηλεκτρολογικά και ότι υπήρχε τα πήρε όλα η θάλασσα που ανέβηκε πάνω από 50m,σχεδόν μέχρι το δρόμο. Τα κύματα έφταναν τα 4m. Έκλεισε μέχρι & το διπλανό χείμαρρο…».

    Μάλιστα ο Γιώργος Κοτοπούλης φοβάται πως πλέον θα ακολουθήσει η λεηλασία του χώρου. «Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί άλλος δεν υπάρχει» καταλήγει. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν και ανέβασε ο ίδιος ο Γιώργος Κοτοπούλης, δείχνουν την έκταση της καταστροφής.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ΑΧΕΠΑΝ προβάλλει την Αχαΐα στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό gelato

    Η ΑΧΕΠΑΝ – Επιμελητήριο Αχαΐας πρωταγωνίστησε στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό...

    Δυτική Ελλάδα: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών νεαρών που ενεπλάκησαν σε επεισόδιο αθλητικής βίας με θύμα 15χρονο

    Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου...

    ΕΑΠ: Στην Πάτρα το 1ο Forum Κοινωνικών Επιστημών- Παρούσα η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Βαρελά

    Με πρωτοβουλία της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνεται...

    Πάτρα: Η παράσταση «Ο Καρυοθραύστης» στο θέατρο Πάνθεον στις 30/12

    Η Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την ωραιότερη χριστουγεννιάτικη ιστορία,...