ΠΑΤΡΑ: Απίστευτη περιπέτεια για γνωστό Πατρινό! Τον πήγαιναν για “νυστέρι”… ενώ δεν είχε τίποτα! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ… “ΚΛΑΙΤΕ”

    Ημερομηνία:

    Της Σοφίας Καυκοπούλου (ΓΝΩΜΗ)

    Την περιπέτεια της υγείας του γνωστοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο γνωστός επιχειρηματίας εστίασης Κωνσταντίνος Φλωράτος, θορυβώντας τους εκατοντάδες φίλους του. Βρέθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, μετά από κάποιους πόνους που αισθάνθηκε και αφού έμεινε μέχρι τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, οι εξετάσεις του βρέθηκαν καλές και τελικά έφυγε.

    Ωστόσο την άλλη μέρα, ο πόνος που αισθανόταν στα νεφρά συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί το νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί έμεινε αρκετή ώρα στα επείγοντα, με αφόρητους πόνους και περίμενε να εξεταστεί. Με τον ορό στο χέρι, και αφού έκανε ακτινογραφία, τον έστειλαν πίσω, όμως για κακή του τύχη …χάθηκε! Αφού περιπλανήθηκε εντός αλλά και εκτός νοσοκομείου, κατάφερε να βρει τα αρχικά του ίχνη και έφτασε στο σημείο που του υπέδειξαν.

    Επιστρέφοντας ήπιε το νερό που χρειαζόταν για να κάνει υπέρηχο και περίμενε. Τελικά ενημερώθηκε ότι θα κάνει εισαγωγή και θα μεταφερθεί στην χειρουργική κλινική. Η περιπέτειά του ωστόσο δεν τελειώνει εδώ. Ζητώντας ουρομπόξ βλέπει τυχαία άλλο όνομα επάνω στην ετικέτα. Εμφανώς απορημένος ο κ. Φλωράτος, ρωτά τί συμβαίνει, για να μάθει ότι σε δύο ημέρες έχει προγραμματιστεί το χειρουργείο του!

    Εν τέλει, μέσα από αυτήν την παρεξήγηση, γλίτωσε τα χειρότερα, αφού θα έμπαινε στο χειρουργείο δι’ ασήμαντον αφορμή! Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και χωρίς άλλες περιπέτειες!

    ΒΙΝΤΕΟ: Ο ίδιος αντιμετώπισε με το γνωστό του χιούμορ την κατάσταση:

     

     

    Φλίγκος

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Γιορτή Σαρδέλας στον Φάρο την Κυριακή 14/9

    Αυτή την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025, ο Φάρος γίνεται το πιο...

    Πάτρα: Σοκάρουν τα βίντεο από το επεισόδιο στην Αγίας Σοφίας! Αστυνομικοί “τσίμπησαν” και το δεύτερο άτομο

    Σοβαρό επεισόδιο στην πλατεία Αγίας Σοφίας, όταν δύο άτομα Ρομά...

    Πάτρα: Σήμερα αγρυπνία στην Ευαγγελίστρια

    Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας...

    Τσιτσιπάς: «Όνειρό μου να κατακτήσω με την Ελλάδα το Davis Cup»

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις Ελλάδα – Βραζιλία στο...