ΠΑΤΡΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εταιρεία ζητούσε βιογραφικά αλλά το 70% προσελήφθησαν με “μέσον” από βουλευτές

    Ημερομηνία:

    -Ανεργία 1: Η ανεργία είναι από τα μεγάλα προβλήματα της Δυτικής Ελλάδος εδώ και αρκετά χρόνια με αρκετούς νέους ανθρώπους να αναζητούν ακόμη και εκτός της χώρας το μέλλον τους.

    Σαν μεγάλη ευκαιρία είδαν αρκετοί τις ανακοινώσεις για μια μεγάλη επένδυση στην Αχαΐα. Στο άκουσμα της είδησης, έσπευσαν να υποβάλουν στη φόρμα της ιστοσελίδας της εταιρείας τα βιογραφικά τους, περιμένοντας κάποια ανταπόκριση. Μάταια όμως, καθώς, όπως απεδείχθη στην πορεία, το 70% των θέσεων ήδη είχε καλυφθεί με πολιτικές παρεμβάσεις.

    GLEARNET

    Ανεργία 2: Την ανάγκη συνανθρώπων μας για δουλειά εκμεταλλεύεται πολιτικό πρόσωπο της Αχαΐας που υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια… Στο τέλος όμως, εκτίθεται σκορπώντας απογοήτευση στους ήδη ταλαιπωρημένους συμπολίτες μας.

    Φλίγκος

    Γνωμη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...