ΠΑΤΡΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξεπαγιάζουν τα παιδιά στα σχολεία επειδή κάποιοι Δ/ντες δεν ανοίγουν τα καλοριφέρ… γιατί ανοίγουν τα παράθυρα

    Ημερομηνία:

    «Οι δεξαμενές πετρελαίου σε όλα τα σχολεία είναι γεμάτες, ενώ ο Δήμος δεν έχει λάβει από κανένα σχολείο αίτημα για έλλειψη πετρελαίου». Αυτό διευκρίνισε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Τάκης Πετρόπουλος απαντώντας στις καταγγελίες γονέων ότι υπάρχουν σχολεία που παρά το ψύχος δεν έχουν θέσει σε λειτουργία τα καλοριφέρ.

    Όπως φαίνεται η απόφαση να μην λειτουργεί το καλοριφέρ είναι αποκλειστικά ορισμένων Διευθυντών, οι οποίοι θεωρούν πως θέρμανση και ανοικτά παράθυρα –λόγω κορωνοϊού- δεν μπορούν να συνδυαστούν.

    Την ίδια ώρα όμως, οι μικροί μαθητές είναι αδύνατον να παρακολουθήσουν μάθημα τρέμοντας από το κρύο, γι’ αυτό και οι  συγκεκριμένοι Διευθυντές καλούνται από τους γονείς να αναθεωρήσουν την στάση τους, προκειμένου τα παιδιά να προστατευθούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και να μην διαταράσσεται η εκπαιδευτική λειτουργία για λόγους… οικονομίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολα τα έργα που θα γίνουν μέχρι το 2027 στην Αχαϊα – Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση – Αναλυτικός πίνακας

    Ο ολοκληρωμένος οδικός χάρτης των έργων και παρεμβάσεων που...

    Αιγιάλεια: Υπόμνημα κατοίκων για τη νέα γέφυρα στον Σελινούντα – Τι ζητούν

    Έντονη ανησυχία εκφράζουν οι κάτοικοι της οδού Φτέρης και...

    Πάτρα: Ο βαθύφωνος στην Εθνική Λυρική Σκηνή Τάσος Αποστόλου στο Χροστουγεννιάτικο Κονσέρτο της Πολυφωνικής

    Σπούδασε κλασικό τραγούδι με τον Φραγκίσκο Βουτσίνο. Με υποτροφία...

    Πάτρα: Η σοπράνο κολορατούρα Βασιλική Καραγιάννη στην Πολυφωνική

    Γεννήθηκε στην Πάτρα και ξεκίνησε τις σπουδές της στο...