Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα όταν μεγάλα κομμάτια από τσιμέντα και σοβάδες έπεσαν από πολυκατοικία στην περιοχή της Ανθούπολης , στην Πάτρα.
Όλα συνέβησαν νωρίς το απόγευμα , λίγο μετά τις 5 όταν από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, επι της οδού Βόλου, αποκολλήθηκαν μεγάλα κομμάτια και “προσγειώθηκαν” στο δρόμο δίπλα από σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Ευτυχώς εκείνη την στιγμή δεν περνούσε πεζός, αλλιώς το περιστατικό θα λάμβανε τραγικές διαστάσεις, καθώς και στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί κατάστημα.
Εντρομοι κάτοικοι και περίοικοι βγήκαν στο δρόμο και άμεσα ενημέρωσαν την Αστυνομία που έφθασε και άνδρες της απέκλεισαν τον χώρο με απαγορευτικές κορδέλες.
Να σημειωθεί ότι μετά την θανάσιμο τραυματισμό του 59χρονου στην οδό Γούναρη, από πτώση τσιμέντων στα τέλη Μαΐου, αλλά τουλάχιστον 11 περιστατικά έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα, με αποκόλληση σοβάδων από ασυντήρητα κτίρια.
