Πάτρα: Από τις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα ξεκινά σήμερα Σάββατο 21 Ιουνίου το «Φεστιβάλ στις Γειτονιές»

    Ημερομηνία:

    Η ενότητα «Φεστιβάλ στις Γειτονιές» ξεκινά τη φετινή της διαδρομής, σε ακόμα περισσότερες «γωνιές» της Πάτρας, στις 9.30 το βράδυ το Σάββατο 21 Ιουνίου, από τον Εκπολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, όπου θα εμφανιστεί το μουσικό σχήμα του Κώστα Κατσαούνη.

    Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, θα πάρουν μέρος σ’ ένα λαϊκό γλέντι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από το παλιό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι.

    Το πενταμελές μουσικό σχήμα, απαρτίζεται από τους: Βαγγέλη Σταθόπουλο (τραγούδι), Κώστα Κατσαούνη (μπουζούκι), Σενίχ Ούνδεγερ (βιολί), Γιάννη Κριβέρη (πλήκτρα), Βασιλική Τζάρα (τραγούδι).

    Η παρακολούθηση όλων των εκδηλώσεων της ενότητας Φεστιβάλ στις Γειτονιές, είναι δωρεάν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε λειτουργία η χιλιομετρική χρέωση και στον Κόμβο Αμαλιάδας στην Πατρών-Πύργου

    Σε λειτουργία από την Παρασκευή 20 Μαρτίου οι...

    Πάτρα: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Κάτιας Μαυρίδη, “Ο Πόνος των Θεών”

    Οι εκδόσεις Σιδέρη και το βιβλιοπωλείο Παπαχρίστου -Γωνιά του Βιβλίου προσκαλούν...

    Αχαϊα: Ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις τα πρατήρια καυσίμων – Το σκέφτονται για “διακοπή παραλαβής”

    Δυναμικές μορφές αντίδρασης, με την πρωτοβουλία ν’ ανήκει σε...