ΠΑΤΡΑ: Από το νέο έτος οι πεζοδρομήσεις σε Αλ. Υψηλάντου, Κανάρη και Σισσίνης

    Ημερομηνία:

    Μέσα στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για τις τρεις άλλες μεγάλες πεζοδρομήσεις του ιστορικού κέντρου της Κάτω πόλης, δηλαδή, την Κανάρη, την Αλεξάνδρου Υψηλάντου και την Σισσίνης.

    Ο εργολάβος δύσκολα θα συνεχίσει τις εργασίες σε άλλα σημεία αν πρώτα δεν ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στην Τριών Ναυάρχων. Σημειώνουμε ότι σε όλα τα τετράγωνα της Τριών Ναυάρχων δεν έχει μπει ακόμα φωτισμός, παγκάκια και οι απαιτούμενες διαμορφώσεις του πρασίνου.

    Οι εργασίες βρίσκονται αυτές τις μέρες στο κομμάτι της Αλεξάνδρου Υψηλάντου – Γούναρη. Ερωτηματικά είναι το ποιες από τις πεζοδρομήσεις του κέντρου της Κάτω πόλης, δηλαδή η Αλεξάνδρου Υψηλάντου (Μαρκάτο – Παντάνασσα), Σισσίνης (Καρατζά – Γερμανού) και Κανάρη (Αθανασίου  Διάκου – Πίνδου) θα γίνουν πρώτα.

    Αυτό θα το αποφασίσει ο εργολάβος, ενημερώνοντας ωστόσο και τη δημοτική αρχή. Πάντως και στις τρεις οδούς πέρα από τις παρεμβάσεις που θα γίνουν για την πεζοδρόμηση τους, θα χρειαστεί να γίνουν και οι ανάλογες διαμορφώσεις για την δημιουργία ποδηλατοδρόμων αφού και οι τρεις περιλαμβάνονται στο σχετικό δίκτυο που έχει οριστεί από την μελέτη της ανάπλασης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης για Τέμπη: Οι ευθύνες για την τραγωδία να αποδοθούν αυστηρά και αμερόληπτα

    «Τρία χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη που πλήγωσε όλους τους...

    Δέος στην Ινδονησία: Αυτό είναι το μακρύτερο φίδι στον κόσμο – Δείτε τις διαστάσεις του πύθωνα

    Ο μακρύτερος άγριος πύθωνας που έχει καταγραφεί ποτέ εντοπίστηκε στη Νότια Σουλαουέζι...

    Πάτρα: Χιλιάδες στην κινητοποίηση για τα Τέμπη – ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

    Πλήθος κόσμου δίνει σήμερα το «παρών» στο συλλαλητήριο της...

    Ο σχεδιαστής του iPhone πίσω από την εντυπωσιακή νέα Ferrari Luce

    Μοιάζει ως μία από εκείνες τις στιγμές που η...