ΠΑΤΡΑ: Από το νέο έτος οι πεζοδρομήσεις σε Αλ. Υψηλάντου, Κανάρη και Σισσίνης

    Ημερομηνία:

    Μέσα στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για τις τρεις άλλες μεγάλες πεζοδρομήσεις του ιστορικού κέντρου της Κάτω πόλης, δηλαδή, την Κανάρη, την Αλεξάνδρου Υψηλάντου και την Σισσίνης.

    Ο εργολάβος δύσκολα θα συνεχίσει τις εργασίες σε άλλα σημεία αν πρώτα δεν ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στην Τριών Ναυάρχων. Σημειώνουμε ότι σε όλα τα τετράγωνα της Τριών Ναυάρχων δεν έχει μπει ακόμα φωτισμός, παγκάκια και οι απαιτούμενες διαμορφώσεις του πρασίνου.

    Οι εργασίες βρίσκονται αυτές τις μέρες στο κομμάτι της Αλεξάνδρου Υψηλάντου – Γούναρη. Ερωτηματικά είναι το ποιες από τις πεζοδρομήσεις του κέντρου της Κάτω πόλης, δηλαδή η Αλεξάνδρου Υψηλάντου (Μαρκάτο – Παντάνασσα), Σισσίνης (Καρατζά – Γερμανού) και Κανάρη (Αθανασίου  Διάκου – Πίνδου) θα γίνουν πρώτα.

    Αυτό θα το αποφασίσει ο εργολάβος, ενημερώνοντας ωστόσο και τη δημοτική αρχή. Πάντως και στις τρεις οδούς πέρα από τις παρεμβάσεις που θα γίνουν για την πεζοδρόμηση τους, θα χρειαστεί να γίνουν και οι ανάλογες διαμορφώσεις για την δημιουργία ποδηλατοδρόμων αφού και οι τρεις περιλαμβάνονται στο σχετικό δίκτυο που έχει οριστεί από την μελέτη της ανάπλασης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κ. Αχαΐα: Διασκέδαζε στο σπίτι του και μαζί του ξενύχτησε όλη η γειτονιά

    Συνελήφθη, μετά από καταγγελίες πολιτών, προχθές το απόγευμα, στην...

    ΠΑΤΡΑ: Καταγγελίες με ένα κλικ για τα τραπεζάκια που «καταπίνουν» τους δημόσιους χώρους

    Μετά τις ξαπλώστρες που απλώνονται αυθαίρετα στις παραλίες, ήρθε η...

    Μεταναστευτικό: Ενώπιον σκληρών αποφάσεων η κυβέρνηση μετά τον εκβιασμό Χαφτάρ – Τι εξετάζεται

    Ο χθεσινός «τσαμπουκάς» του Χαλίφα Χάφταρ στο αεροδρόμιο της Βεγγάζης που...

    Ανάσα για τους ενοικιαστές: Επιστροφή ενοικίου έως 800 ευρώ ακόμη και χωρίς τον κωδικό 081

    Νομοτεχνικές βελτιώσεις που απλοποιούν τη διαδικασία επιστροφής ενοικίου έως 800 ευρώ...