ΠΑΤΡΑ: Αποχαιρετούν την Μαριάνθη Κανελλοπούλου

    Ημερομηνία:

    Με μία ανάρτηση ο Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ν. Αχαΐας «Ο Αιμοδότης» αποχαιρέτησε την Μαριάνθη Κανελλοπούλου, καθηγήτρια μουσικής που έφυγε από τη ζωή στα 41 της χρόνια.

    Όπως αναφέρει:

    Αποχαιρετήσαμε σήμερα, την καθηγήτρια μουσικής Μαριάνθη Κανελλοπούλου, ενεργό μέλος του Συλλόγου μας και μέλος οικογένειας Αιμοδοτών, στις 12 το μεσημέρι, στην Αγία Παρασκευή Καρυάς στη Δυτική Αχαΐα.

    Ο πατέρας της Μαριάνθης μας, Δημήτρης Κανελλόπουλος υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου μας, και αιμοδότης βραβευμένος με το Χρυσό μετάλλιο, όπως η ίδια η Μαριάνθη, η μητέρα της Δήμητρα και ο αδελφός της Αντώνης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αχαΐας “Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ”, αποχαιρετά την γλυκιά Μαριάνθη και εύχεται στους γονείς, τον σύζυγο, τον γιο και τον αδελφό της την εξ ύψους παρηγορία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Γιατί το ζευγάρι των κατηγορουμένων έπεσε στα μαλακά

    «Αυλαία» έπεσε την περασμένη εβδομάδα στη δίκη του ζεύγους που είχε...

    Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αποτύχαμε, οι διάλογοι που έρχονται στο φως προκαλούν αγανάκτηση και οργή

    «Όπως αποδεικνύεται, οι διαχρονικές αδυναμίες του ΟΠΕΚΕΠΕ επέτρεπαν πελατειακές συμπεριφορές ρουσφετολογικού...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30-6-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 72 Κηδεύομε την Κυριακή...