ΠΑΤΡΑ: ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τελετή έναρξης Καρναβαλιού… χωρίς πυροτεχνήματα! ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

    Ημερομηνία:

    Ξεκάθαρη ήταν η πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρα Κούρη  για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 το Σάββατο στις 23 Ιανουαρίου.

    Φλίγκος

    Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πατρινό Καρναβάλι τόνισε μιλώντας με την δημοσιογάφο Δήμητρα Μπαλαφούτη ότι στην τελετή έναρξης που θα γίνει θα απουσιάσουν τα πυροτεχνήματα λόγω του συμβάντος που είχε γίνει το 2014, όταν τραυματίστηκε στο μάτι σοβαρά ένα παιδί, γεγονός που ακόμα πληρώνει η επιχείρηση ως αποζημίωση στην οικογένεια του παιδιού και την είχε οδηγήσει στα δικαστήρια.

    ICECAP

    Τα πυροτεχνήματα από μακρινή απόσταση, έτσι ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για τους θεατές είχαν δοκιμαστεί τα προηγούμενα χρόνια, όμως, σύμφωνα με την κ. Κουρή, δεν πρόσφεραν το ανάλογα θέαμα και γενικότερα ήταν μία κίνηση που δεν «βγήκε».

    Έτσι, αυτό που τους απασχολεί στον Καρναβαλικό Οργανισμό είναι ένας αντίστοιχος τρόπος χωρίς πυροτεχνήματα που να προσφέρει το ανάλογα θέαμα στους θεατές και να εντυπωσιάσει πατρινούς και καρναβαλιστές.

    Ο τρόπος αυτός δεν έχει βρεθεί ακόμα, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, το πιθανότερο σενάριο είναι να εγκατασταθούν μεγάλες φωτιστικές εγκαταστάσεις με προτζέκτορες και φωτορυθμικά που να κάνουν τους ανάλογους χρωματισμούς και να παίζουν με τα χρώματα, ώστε να δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην πλατεία Γεωργίου που θα γίνει η τελετή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το απόλυτο μπάχαλο στην Ηφαίστου! Για να περάσεις… σκαρφαλώνεις στα τραπέζια – ΦΩΤΟ

    Ασυδοσία επικρατεί στον πεζόδρομο της Ηφαίστου ο οποίος έχει...

    Εκλογές στην Αλβανία: Ο Έντι Ράμα μεγάλος νικητής με 52% και 4η σερί θητεία στην πρωθυπουργία

    Μία τέταρτη συνεχόμενη θητεία στην πρωθυπουργία εξασφάλισε ο Έντι Ράμα σύμφωνα...

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για τη σύλληψη των διακινητών ναρκωτικών στο Αίγιο

    Σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, αναφέρονται τα...