ΠΑΤΡΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Αρπάχτηκαν” Μάνος και Ρούλα για τους θανάτους των παιδιών!

    Ημερομηνία:

    Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος μίλησε για την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά κοριτσάκια μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

    Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε μια νέα αποκάλυψη αναφορικά με τη σχέση του ζευγαριού.

    «Όσον αφορά στα αμιγώς προσωπικά τους δεν μας πέφτει λόγος, όμως φαίνεται πως και στο θέμα που ταλανίζει όλη την κοινωνία, σύμφωνα με τη δική μου πληροφόρηση, μάλλον ο ένας βρίσκεται στην Αλάσκα και η άλλη στη «γη του πυρός» διότι πρόσφατα σε ένα θεσμικό, ας το πούμε, μέρος είχαμε βαριές κουβέντες, από τη μια προς την άλλη πλευρά, οι οποίες δεν έμειναν αναπάντητες. Τσακώθηκαν για το θέμα του θανάτου των τριών παιδιών.

    Κάτι νομίζει η μια πλευρά, κάτι αντικρούει η άλλη. Η ουσία πάντως είναι πως αυτός ο καβγάς κάνει εντύπωση. Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες ανάμεσα στο ζευγάρι», είπε μεταξύ άλλων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Υπάρχει λόγος που δεν πρέπει να σπάτε τα μακαρόνια πριν τα μαγειρέψετε!

    Αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο συχνές συνήθειές μας όταν...

    Ζευγάρια: Ο ένας στους τρεις φεύγει κάθε βράδυ από την κρεβατοκάμαρα – Αυτός είναι ο λόγος

    Το κρεβάτι τους είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν ένας στους...

    Τελικά ισχύει ο μύθος για τη μεγάλη μύτη και το ανδρικό μόριο;

    Πέρα για πέρα, αληθινός είναι τελικά ο μύθος που...

    Ερωτικές φαντασιώσεις: Πότε οργιάζει το μυαλό των γυναικών

    Περισσότερες ερωτικές φαντασιώσεις έχουν οι γυναίκες κατά τις γόνιμες μέρες τους,...