Πάτρα: Αποσύρθηκε η στάση και έμειναν δύο πλαίσια

Ημερομηνία:

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί απέναντι από το γήπεδο της Παναχαϊκής, στην Πάτρα, μετά την απομάκρυνση της παλιάς στάσης, πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Στη θέση της τοποθετήθηκαν δύο κίτρινα μεταλλικά πλαίσια, με το αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για την ασφαλή διέλευση των πεζών και, κυρίως, των ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ).

Όπως καταγγέλλεται, η διαμόρφωση του σημείου αναγκάζει τους πεζούς να κινούνται μέσα στον δρόμο, προκειμένου να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο. Μια κατάσταση που εγκυμονεί κινδύνους, καθώς από τον δρόμο διέρχονται Ι.Χ. και λεωφορεία, με τον κίνδυνο ατυχήματος να είναι υπαρκτός.

Το ζήτημα είναι ακόμη πιο σοβαρό για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες, τα οποία χρειάζονται ασφαλή και ανεμπόδιστη πρόσβαση στα πεζοδρόμια και στις στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

«Ulrike – γράμματα από τη νεκρή πτέρυγα» βασισμένο στις επιστολές της Ουλρίκε Μάινχοφ

Δημιουργική ομάδα: Φανή Βοβώνη, Ναταλία Γεωργοσοπούλου, Σάββας Στρούμπος   Πάτρα για 2 μόνο...

Τραγωδία: Νεκρό βρέφος μόλις 7 μηνών – Πληροφορίες ότι έπεσε από ύψος

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή...