ΠΑΤΡΑ: Αστυνομικοί εναντίον Πελετίδη για τα όσα είπε για τις ευθύνες στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη σχετικά με τις ευθύνες του δήμου και της τροχαίας για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την διάρκεια συνέντευξης του στο ραδιόφωνο του Σκαι 89.4 στην Πάτρα.

    Ο κος Πελετίδης μεταξύ άλλων, υπεραμύνθηκε της άποψης ότι η δημοτική αρχή δεν έχει καμιά αρμοδιότητα στον έλεγχο της παράνομης στάθμευσης, όπως επίσης και για την απόφαση της να μην προσλάβει δημοτικούς αστυνομικούς, ενώ μεταξύ άλλων, κατηγόρησε ευθέως την τροχαία ότι δεν κάνει την δουλειά της.

    Φανερά ενοχλημένος από τις τοποθετήσεις του δημάρχου εμφανίστηκε σήμερα ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Χάρης Τσίτσικας στην απάντηση του στα όσα υποστήριξε ο Δήμαρχος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Βλάβη σε μεγάλη συνοικία της Πάτρας – Χωρίς νερό

    Μεγάλη βλάβη στην ύδρευση αυτή την ώρα στην περιοχή...

    Έναρξη της 22ης AgreXa – Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας Δήμου Ερυμάνθου – Το τετραήμερο πρόγραμμα

    Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα μπροστά για την ανάπτυξη του...

    Δήμος Πατρέων: Παράταση μέχρι 12 Σεπτεμβρίου, για την υποβολή αιτήσεων των αποζημιώσεων στον ΕΛΓΑ

    Σας ενημερώνουμε ότι για την υποβολή αιτήσεων που αφορά αποζημιώσεις...