Πάτρα: Αθώοι οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες των επεισοδίων της 17ης Νοεμβρίου

    Ημερομηνία:

    Αθώους έκρινε το δικαστήριο τους δύο εκ τους τρεις νεαρούς που είχαν συλληφθεί στην Πάτρα για τα επεισόδια που είχαν γίνει στις 17 Νοεμβρίου, ανήμερα του Πολυτεχνείου.

    Οι τρεις άνδρες είχαν κατηγορηθεί βάση της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα. Ο τρίτος κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για απείθεια, τα δικαστήριο αποφάσισε την φυλάκιση του για έξι μήνες με αναστολή και άσκησε έφεση.

    Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, έξω από το οποίο βρίσκονταν οι σύντροφοι τους που ακούγοντας την απόφαση του δικαστηρίου ξέσπασαν σε συνθήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...