ΠΑΤΡΑ: Αθωώθηκε ο μαθητής με το καπνογόνο

    Ημερομηνία:

    Στο εδώλιο κάθισε σήμερα το πρωί ο 21χρονος πατρινός, ο οποίος στις 4 Δεκεμβρίου του 2019 ως μαθητής της Γ’ Λυκείου του 4ου ΕΠΑΛ είχε πετάξει μια κροτίδα και είχε ανάψει ένα καπνογόνο στην είσοδο και το εσωτερικό μιας αίθουσας διδασκαλίας.

    Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα το πρωί στο Αργοστόλι και σύμφωνα με πληροφορίες    το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε, μετά από πρόταση του εισαγγελέα, την αθώωση του 21χρονου για το κακούργημα της έκρηξης ομόφωνα. Παράλληλα, οι δύο δικαστές έκριναν την κατοχή κροτίδας σε βαθμός πλημμελήματος. Ο νεαρός εκπροσωπήθηκε από τον γνωστό ποινικολόγο Θόδωρο Χρονόπουλο.

    Ο νεαρός και οι συμμαθητές του φέρονται να είχαν εξοργιστεί με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος και γι’ αυτό τον λόγο αντέδρασε με τον προαναφερθέντα τρόπο. Είχε κατηγορηθεί για πρόκληση έκρηξης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας για βεγγαλικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι ιστορίες “τρόμου” της Πάτρας – βίντεο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf/

    O Πατρινός Μάκης Κατριβέσης προκάλεσε “καρδιοχτύπια” στο Deal (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/o-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b2%ce%ad%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b5/

    Μουρτζούκου: «Η μάνα μου με ανάγκαζε να πηγαίνω με άντρες»

    Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, η 25χρονη φέρεται να...

    Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών: Σύγκληση Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης

    Σύμφωνα με το καταστατικό του Λυκείου των Ελληνίδων -Παράρτημα...