ΠΑΤΡΑ: Αύριο εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪ́ΑΣ με ομιλητές Τάκη Θεοδωρικάκο και Αλ. Σδούκου

    Ημερομηνία:

    «Συζητάμε για τον τόπο μας». Πρόκειται για το νέο κύκλο εκδηλώσεων διαλόγου που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

    “Η εκδήλωση που θα ξεκινήσει με εισήγηση του Προέδρου της  Δ.Ε.Ε.Π.  Ν.Δ.  Αχαΐας  Αντώνη Κουνάβη, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τρίτη 13  Μαΐου 2025 στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της οργάνωσης στην Πάτρα με ομιλητές τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο και την εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρα Σδούκου.

    Φλίγκος
    Θα ακολουθήσει συζήτηση ενώ από το πρωί της ίδιας ημέρας ο κ. Υπουργός θα έχει σειρά συναντήσεων και επαφών στην Αχαΐα”.

    Σημειώνεται ότι όσα κυβερνητικά στελέχη επισκέπτονται την Αχαΐα προσέρχονται κατά μια πάγια πρακτική στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π, τα οποία αποτελούν ένα εμβληματικό σημείο αναφοράς του κυβερνώντος κόμματος στο νομό, συμβολίζοντας παράλληλα τον εξωστρεφή χαρακτήρα της Οργάνωσης, και ως προς την προώθηση και ενίσχυση του κυβερνητικού έργου, και με τοπικό πρόσημο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς να είστε ψυχικά δυνατοί – Κάντε στον εαυτό σας αυτές τις 5 ερωτήσεις

    Είναι αδύνατο να επέμβετε σε κάθε είδος προβλήματος ή...

    «Διορθώσεις» στη φορολογία των μισθωτών – Ποιες αλλαγές σχεδιάζονται

    O φορολογικός πληθωρισμός καλά κρατεί στην Ελλάδα και αποτυπώνεται...

    Παραιτήθηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας

    Την παραίτησή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική...

    Λευτέρης Πετρούνιας, Βασιλική Μιλλούση: «Το λάθος στη Λειψία και το όνειρο των 11 χρυσών»

    Το ραντεβού κλείστηκε καταμεσήμερο της περασμένης Δευτέρας, με ασφυκτική...