Πάτρα: Αύριο Μ. Τετάρτη η συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά – Ποιοι απεργούν

    Ημερομηνία:

    Την Εργατική Πρωτομαγιά θα τιμήσουν αύριο συνδικάτα, φορείς και σωματεία με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις, παρόλο που επίσημη αργία έχει μεταφερθεί από το υπουργείο Εργασίας για την Τρίτη 7 Μαΐου.

    Η απεργία θα έχει αντίκτυπο και στις μεταφορές καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια, ενώ δεν θα λειτουργήσει ο σιδηρόδρομος και ο Προαστιακός της Πάτρας.

    Επίσης απεργούν δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι των ΜΜΕ, σήμερα όσοι εργάζονται σε εφημερίδες και αύριο όσοι εργάζονται σε ηλεκτρονικά μέσα.

    Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της χώρας από τα εργατικά κέντρα, τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.

    Στην Πάτρα η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 10.30 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο , στην οδό Κολοκοτρώνη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” ο Θόδωρος Τσεντούρος – ΦΩΤΟ

    Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το έτος 1927 από τον Κωνσταντίνο...

    Καύσωνας: Το σύμπτωμα στα χέρια που δείχνει ότι κινδυνεύετε από θερμοπληξία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%80%cf%84%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%af/

    Ιωάννα Τούνη: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον μικρό της γιο, Πάρη

    Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές...