ΠΑΤΡΑ: Αύριο στις 12… η ώρα της Πισπιρίγκου

    Ημερομηνία:

    Αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι θα κατατεθούν οι έγγραφες εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα, στις οποίες θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει σχέσεις με τους θανάτους των δύο άλλων της παιδιών, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας, στο θρίλερ της Πάτρας.

    Το παραπάνω γνωστοποίησε χθες ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος σχολίασε και τα όσα αποκάλυψε ο γιατρός της Τζωρτζίνας, κ. Ηλιάδης, σχετικά με τον πατέρα των παιδιών Μάνο Δασκαλάκη.

    Επιμένει ότι δεν έχει στραφεί εναντίον των παιδιών της

    Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αναφέρει στην έγγραφη κατάθεσή της ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των παιδιών της.

    «Σταθερή θέση της κατηγορουμένης είναι δεν θα μπορούσε να στραφεί κατά των παιδιών της» είπε ο κ. Παπαδόπουλος

    Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Όθωνα Παπαδόπουλο, ήδη έχει συνταχθεί μια τεχνική έκθεση, η οποία αναμένεται να συνοδεύσει το γραπτό υπόμνημα εξηγήσεων, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

    Επίσης ο δικηγόρος της κατηγορουμένης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι στο υπόμνημά της θα στηρίζεται στις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις που έγιναν στηην Μαλένα και την Ίριδα, οι οποίες κατέληγαν σε παθολογικά αίτια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αφέθηκε ελεύθερος ο Ερφάν Σολτανί, είχε συλληφθεί στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράν

    Ο Ιρανός διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί, που συνελήφθη στο πλαίσιο του κινήματος αμφισβήτησης της εξουσίας...

    Αύριο το διάγγελμα Μητσοτάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση, θα προτείνει αλλαγές σε 70 από τα 120 άρθρα

    Το νήμα των πρωτοβουλιών για την εκκίνηση της διαδικασίας αναθεώρησης...

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα...

    Μάχη με την κακοκαιρία και τη μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης έδωσε ο Δήμος Αγρινίου

    Μάχη έδωσε τις τελευταίες ώρες ο Δήμος Αγρινίου, προκειμένου...