ΠΑΤΡΑ: Αύριο το τελευταίο αντίο στον Μπάμπη Καραντώνη

Ημερομηνία:

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο Μπάμπης Καραντώνης, ιδιοκτήτης εταιρείας φαρμακευτικών ειδών και σύζυγος της φαρμακοποιού Τούλας Καραντώνη, που διατηρεί φαρμακείο στην περιοχή της Ανθούπολης.

Ο Μπάμπης Καραντώνης πάλεψε γενναία για λίγους μήνες απέναντι σε σοβαρή ασθένεια, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς Πατρινούς, γεγονός που αποδεικνύεται από τα πολυάριθμα συλλυπητήρια μηνύματα που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γεννημένος στη Μέλισσα Ηλείας, αφήνει πίσω του την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους. Η κηδεία του θα γίνει αύριο ώρα 11 π.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ρίου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Φωκίων Ζαΐμης: «Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για Δίκτυο Βιβλιοθηκών Δυτικής Ελλάδας»

Στην εκδήλωση της Βιβλιοθήκης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου «Ανοικτές...

Ελεύθεροι επαγγελματίες: «Ανάσα» για εισοδήματα πάνω από 10.000 ευρώ – Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερο φόρο το 2027

Διπλή φορολογική ανάσα με μικρότερο τεκμαρτό εισόδημα και νέα...

Άγριο ξύλο στο Halloween Hunt στο Γκάζι – «Μας χτυπούσαν και όταν φωνάζαμε ότι πονάμε, συνέχιζαν πιο δυνατά»

Εικόνες που παραπέμπουν σε σκηνές τρόμου και καταγγελίες για...

Με «άρωμα» Ελλάδας ο διάδοχος της Λαγκάρντ στην προεδρία της ΕΚΤ

Μία από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές διαπραγματεύσεις των επόμενων μηνών...