ΠΑΤΡΑ: Αυτές είναι οι εκκλησίες που ανοίγουν… παρά τις απαγορεύσεις! Παπάδες καταλήγουν στο Νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    Και ενώ στην Αχαϊα καταγράφονται δεκάδες κρούσματα κάθε μέρα, ιερείς σε διάφορες εκκλησίες της Πάτρας, ανοίγουν τους Ναούς… παρά τις εντολές του Μητροπολίτη. Είναι τοις πάσι γνωστό ότι τις προηγούμενες εβδομάδες και παρά τις απαγορεύσεις υπήρχαν εκκλησίες με αρκετό κόσμο όπως για παράδειγμα: Ι.Ν. Αγίας Τριάδος (όπου τελικά κατέληξε να κλείσει λόγω πολλών κρουσμάτων), Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου, Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος, Ι.Ν. Τσουκαλεϊκων, Ι.Ν. Αλισσού, τουλάχιστον τρεις Ναοί στο Αίγιο, και γενικότερα όποιοι Ναοί είναι εκτός κέντρου έχουν… “χαλαρά” έως … καθόλου μέτρα. Η αναφορά των παραπάνω ναών είναι ενδεικτική. Κάποιοι ιερείς αυτών έχουν συμμρφωθεί και τελευταία δεν λειτούργησαν.

     

    Εγραψε ο Αναστάσιος:

    Κυκλοφορούν φήμες. Με ονοματεπώνυμα. Για τις τέσσερις πέντε εκκλησίες που λειτουργούσαν και λειτουργούν με όσο κόσμο θέλουν. Ανεξαρτήτως  μέτρων . «Γιατί έτσι μας αρέσει!» Με δεκάδες αυτοκίνητα να παρκάρουν απέξω. Ακόμα και σε εξωκκλήσια. Με ιερείς να συνεχίζουν να δηλώνουν πολέμιοι της μάσκας και να χλευάζουν όποιον τολμήσει να την φορέσει.

    Με ιερείς να πεθαίνουν αφού έμειναν αρκετές ημέρες σπίτι τους  -κατ εντολήν του πνευματικού της πρεσβυτέρας!!!!- αν και ανήκαν σε ευπαθή ομάδα. Να διαψεύδεται ο θάνατος από κορονοϊό αλλά όλοι να το συζητούν μεταξύ τους.

    Τώρα ασθενούν πολλοί, πολύ!!!!!!!!!!!!!!!

    Ίσως οι πιο σημαντικοί μάρτυρες να είναι διασωληνωμένοι!!

    ΠΗΓΗ: BLog Αnastasios.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...