ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσει η Ρούλα στην ανακρίτρια! Θα πει ότι… έλειπε! ΔΕΙΤΕ

    Ημερομηνία:

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου που από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της αρνείται πως ήταν εκείνη που χορήγησε την κεταμίνη που βρέθηκε στο σώμα της Τζωρτζίνας εμμένει στη στάση της και σήμερα  θα θελήσει  να αποδείξει πως την ώρα που φέρεται να έδωσε στο παιδί την θανατηφόρα ουσία δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

    Σύμφωνα με τη δικογραφία ο θάνατος της 9χρονης επιβεβαιώθηκε στις 15.50, η κεταμίνη που της χορηγήθηκε σκότωσε το παιδί σε διάσημα 20 λεπτών, 15.35 χτύπησε ο απινιδωτής. Το επίμαχο χρονικό διάστημα  που η Τζωρτζίνα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται βρίσκεται εκτός του θαλάμου από τις 14.30.

    Ο βασικός ισχυρισμός της βασίζεται στα όσα αναφέρονται και έχουν κατατεθεί από το νοσοκομείο και συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία και στο πως είναι δυνατόν ενώ απουσιάζε να χορήγησε τη θανατηφόρα δόση και να προγραμμάτισε να «δράσει» μια ώρα και 20 λεπτά, επιφέροντας το τέλος της 9χρονης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανάσα για τους ενοικιαστές: Επιστροφή ενοικίου έως 800 ευρώ ακόμη και χωρίς τον κωδικό 081

    Νομοτεχνικές βελτιώσεις που απλοποιούν τη διαδικασία επιστροφής ενοικίου έως 800 ευρώ...

    ΠΑΤΡΑ: Εγκατέλειψε σκυλάκι σε μπαλκόνι μέσα στον καύσωνα

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

    Βραχνάς για τους πεζούς: Δείτε που πάρκαρε στα Προσφυγικά Πάτρας

    Η παράνομη στάθμευση στους δρόμους της Πάτρας έχει μετατραπεί...

    Η Πάτρα στην 6η θέση με τις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για οικογενειακές διακοπές ανάμεσα σε 100 άλλες

    Μια νέα έρευνα παρουσίασε πρόσφατα ο ιστοχώρος DiscoverCars.com που συγκρίνει περισσότερες από...