ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσει η Ρούλα στην ανακρίτρια! Θα πει ότι… έλειπε! ΔΕΙΤΕ

    Ημερομηνία:

    Η Ρούλα Πισπιρίγκου που από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της αρνείται πως ήταν εκείνη που χορήγησε την κεταμίνη που βρέθηκε στο σώμα της Τζωρτζίνας εμμένει στη στάση της και σήμερα  θα θελήσει  να αποδείξει πως την ώρα που φέρεται να έδωσε στο παιδί την θανατηφόρα ουσία δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με τη δικογραφία ο θάνατος της 9χρονης επιβεβαιώθηκε στις 15.50, η κεταμίνη που της χορηγήθηκε σκότωσε το παιδί σε διάσημα 20 λεπτών, 15.35 χτύπησε ο απινιδωτής. Το επίμαχο χρονικό διάστημα  που η Τζωρτζίνα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται βρίσκεται εκτός του θαλάμου από τις 14.30.

    Ο βασικός ισχυρισμός της βασίζεται στα όσα αναφέρονται και έχουν κατατεθεί από το νοσοκομείο και συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία και στο πως είναι δυνατόν ενώ απουσιάζε να χορήγησε τη θανατηφόρα δόση και να προγραμμάτισε να «δράσει» μια ώρα και 20 λεπτά, επιφέροντας το τέλος της 9χρονης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ασήκωτο το καλάθι του νοικοκυριού – Η ακρίβεια επιστρέφει παντού

    Ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη βλέπει τις τιμές να αποκλιμακώνονται,...

    Τέλος οι ουρές στα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ – Πώς πήγε η πρώτη μέρα αποστολής φαρμάκων κατ’ οίκον

    «Αγκαλιάζεται» από τους χρόνιους ασθενείς, σύμφωνα με τα πρώτα...

    ΠΑΤΡΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ – Χρωστούσε κλήση από το 2005 και έγινε κατάσχεση στη σύνταξή του

    Συνεχίζονται οι καταγγελίες και οι αναφορές δημοτών για κατασχέσεις...