ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η οικογένεια που έχασε παιδί και δώρισε ασθενοφόρο στην 6η ΥΠΕ

    Ημερομηνία:

    Πριν από 25 χρόνια το μοναχοπαίδι τους έφυγε πρόωρα από τη ζωή όμως εκείνοι αποφάσισαν με δύναμη και μεγαλείο ψυχής να στρέψουν το βλέμμα στους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη.

    Ο κ. Ανδρέας Μουτούσης βρέθηκε πρόσφατα στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιάννη Καρβέλη. Μάλιστα η συνάντηση έγινε μέσα σε κλίμα συγκίνησης. για να ενισχύσει τον στόλο της, αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

    Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr Γιάννης Καρβέλης, «τους γνωρίζω προσωπικά, είναι συν ενορίτες μου, βαθιά θρησκευόμενοι άνθρωποι. Δεν απευθύνθηκαν τυχαία σε εμένα.

    Είναι μία δυο εξαιρετικών ανθρώπων που είχαν την ατυχία να χάσουν τον μονάκριβο γιο τους σε πολύ νεαρή ηλικία, από μία ασθένεια ξαφνικά. Μέσα από τον πόνο τους ξεπήδησε η δύναμη ψυχής και να κάνουν πολλές αγαθοεργίες για να βοηθήσουν ολόκληρη την κοινωνία. Ανάμεσα σε αυτές, ήταν και η σπουδαία δωρεά ενός ασθενοφόρου στη μνήμη του παιδιού τους. Θα το χρησιμοποιήσουμε στο νομό Αχαΐας.

    Εξάρω την πράξη τους και το μεγαλείο ψυχής τους. Εύχομαι να είναι καλά και να προσφέρουν στην κοινωνία».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...