ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η οικογένεια που έχασε παιδί και δώρισε ασθενοφόρο στην 6η ΥΠΕ

    Ημερομηνία:

    Πριν από 25 χρόνια το μοναχοπαίδι τους έφυγε πρόωρα από τη ζωή όμως εκείνοι αποφάσισαν με δύναμη και μεγαλείο ψυχής να στρέψουν το βλέμμα στους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη.

    Ο κ. Ανδρέας Μουτούσης βρέθηκε πρόσφατα στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιάννη Καρβέλη. Μάλιστα η συνάντηση έγινε μέσα σε κλίμα συγκίνησης. για να ενισχύσει τον στόλο της, αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

    Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr Γιάννης Καρβέλης, «τους γνωρίζω προσωπικά, είναι συν ενορίτες μου, βαθιά θρησκευόμενοι άνθρωποι. Δεν απευθύνθηκαν τυχαία σε εμένα.

    Είναι μία δυο εξαιρετικών ανθρώπων που είχαν την ατυχία να χάσουν τον μονάκριβο γιο τους σε πολύ νεαρή ηλικία, από μία ασθένεια ξαφνικά. Μέσα από τον πόνο τους ξεπήδησε η δύναμη ψυχής και να κάνουν πολλές αγαθοεργίες για να βοηθήσουν ολόκληρη την κοινωνία. Ανάμεσα σε αυτές, ήταν και η σπουδαία δωρεά ενός ασθενοφόρου στη μνήμη του παιδιού τους. Θα το χρησιμοποιήσουμε στο νομό Αχαΐας.

    Εξάρω την πράξη τους και το μεγαλείο ψυχής τους. Εύχομαι να είναι καλά και να προσφέρουν στην κοινωνία».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ: Τρεις ώρες για 25 ραντεβού!

    Συνεχίζονται καθημερινά τα προβλήματα στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση μετά τις ψηφιακές αλλαγές...

    Τέλος η φωτοτυπία της ταυτότητας

    Καταργείται οριστικά η προσκόμιση του φωτοαντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας...

    ΠΑΤΡΑ: Μπαίνουν χημικές τουαλέτες κατά μήκος των παρελάσεων

    Στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης δράσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2025...

    Γερμανία: Προσδοκίες στην Αθήνα για κοινό βηματισμό

    Την αλλαγή του πολιτικού τοπίου στη Γερμανία παρακολουθεί στενά...
    Best Shop