ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το δημοτικό σχολείο που… χορτάριασε – ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Γεμάτο από χόρτα είναι το προαύλιο και ο περιβάλλοντας χώρος του 47ου Δημοτικού Σχολείου και του 14ου Νηπιαγωγείου της Πάτρας.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη  τα χόρτα είναι αρκετά μεγάλα, υπάρχει κίνδυνος για φωτιά, ενώ αν δεν καθαριστεί άμεσα ο χώρος είναι σίγουρο ότι θα γίνει φωλιά για φίδια και τρωκτικά.

Τα χόρτα έχουν ξεπεράσει το 1,5 μέτρο αναφέρει ο αναγνώστης, ενώ όπως υποστηρίζει το σχολείο έχει κάνει αίτηση από τις 13 Μαρτίου για καθαρισμού του χώρου στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου όμως δεν έχει γίνει τίποτα.

«Κανείς δεν έχει ασχοληθεί σε ένα χώρο που παίζουν παιδιά. Εμάς μας ανάγκασαν και με το δίκιο τους  να καθαρίσουμε τα χωράφια για τον κίνδυνο  φωτιάς   μέχρι τις 30 Απριλίου με μια διορία μέχρι 15 Ιουνίου ) για να το δηλώσουμε. Άρα τώρα είναι παράνομες οι υπηρεσίες στο Δήμο.  Αν το έκανα εγώ ή ένας άλλος δημότης  θα ερχόταν πρόστιμο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το δημοτικό σχολείο που... χορτάριασε - ΦΩΤΟ

ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το δημοτικό σχολείο που... χορτάριασε - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Έντεκα μηνύσεις για παράνομη άσκηση επαγγέλματος σε διαιτολόγο-διατροφολόγο – 9 υποθέσεις αφορούν τα social media

Έντεκα μηνύσεις για παράνομη άσκηση του επαγγέλματος του διαιτολόγου-διατροφολόγου...

Εσείς πλένετε τις πετσέτες και τα σεντόνια όσο συχνά χρειάζεται;

Τα σεντόνια και πετσέτες δεν πλένονται όσο συχνά συστήνουν...

Νέες αυξήσεις στα καύσιμα φέρνουν περικοπές στις πτήσεις και νέα αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων

Για περικοπές πτήσεων αλλά και περιορισμό των δαπανών ετοιμάζονται...

Τελεσίγραφο από το «Πεντάγωνο» για νέες ταυτότητες στους στρατιωτικούς! Δείτε γιατί αρνούνται

Δεν είναι μόνον οι εκκλησιαστικοί και παραεκκλησιαστικοί κύκλοι με...