Πάτρα: Αυξήθηκαν οι νοσηλείες παιδιών από κορωνοϊό

    Ημερομηνία:

    Μικρή κάμψη παρουσίασε ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα, λόγω της χθεσινής αργίας, ενώ στη Δυτική Ελλάδα κατεγράφησαν 67 ακόμη μολύνσεις.

    Την ίδια ώρα, ακόμη ένα παιδί με κορωνοϊό εισήλθε στην Παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, αυξάνοντας τον αριθμό των νοσηλειών σε τρεις, ενώ συνολικά στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας νοσηλεύονται 28 ασθενείς στις κλινικές και έξι στις ΜΕΘ Covid19.

     

    Όσον αφορά στις νοσηλείες στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» νοσηλεύονται δέκα ασθενείς στις κλινικές, ενώ στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 18 ασθενείς στις κλινικές, τρία περιστατικά στην Παιδιατρικά και έξι στις ΜΕΘ Covid19.

     

    Εξ άλλου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε όλη την Αχαΐα. Στο Επιμελητήριο Αχαΐας διενεργήθηκαν 322 τεστ και βρέθηκαν τρία θετικά και στο Διακοπτό έγιναν 94 δειγματοληπτικοί έλεγχοι και βρέθηκε ένα θετικό. Να σημειωθεί, πως η 6η ΥΠΕ σε συνεργία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ τις επόμενες ημέρες θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στις πολυσύχναστες παραλίες της Αχαΐας, οι οποίες θα έχουν την τιμητική τους λόγω και του επικείμενου κύματος καύσωνα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βασίλης Μπισμπίκης: Το παθιασμένο φιλί στη Δέσποινα Βανδή – «Πάω να την θαυμάσω»

    «Πάω να την θαυμάσω» δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης κατά την άφιξή...

    Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο πραγματικός οδηγός ήταν ο πατέρας του» – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του για την κλήση στην Αττική Οδό

    Ο δικηγόρος του Στέφανου Τσιτσιπά, Ελευθέριος Μανουσάκης, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση...

    Πάτρα: Ενας χρόνος χωρίς τον γιατρό Δημήτρη Καρόκη

    Τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο το Σάββατο 13/12/2025 στον...