ΠΑΤΡΑ – Baby Rally: Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις

    Ημερομηνία:

    Άρχισε και θα διαρκέσει μέχρι και  την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής για το Baby Rally.

    Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των Μικρών από την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας με τη συνεργασία του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών (Π.Ο.Π.).

    Στο Baby Rally μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά των ηλικιών 4-12 ετών, που απαραίτητα πρέπει είναι καρναβαλικά μεταμφιεσμένα τα ίδια και τα ποδήλατά τους. Τα παιδιά θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες: α) 4-7 ετών και β) 8-12 ετών. Κατά τη διάρκεια του Baby Rally (10.00-11.00) πριν από την Κεντρική Καρναβαλούπολη στα Υψηλά Αλώνια, θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια ταχύτητας, ισορροπίας και δεξιοτεχνίας.

    Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν πρέπει να στείλουν το ονοματεπώνυμό τους και την ηλικία τους στο mail: karnavalimikron@carnivalpatras.gr 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: «Πράξη βαθιά πολιτική, αληθινή και δύσκολη»

    Αναλυτικά η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι...

    Συντάξεις: Αναμονή έως δύο χρόνια λόγω διαδοχικής ασφάλισης

    Η διαδοχική ασφάλιση αφορά άτομα που έχουν εργαστεί και έχουν ασφαλιστεί...

    Σοκ για μάνα στην Πάτρα! Βρήκε την κόρη της σχεδόν σε κώμα

    Σοκ για μητέρα στην Πάτρα. Βρήκε την 53χρονη κόρη...

    Πάτρα: Επιασαν και τον αδελφό γνωστού από τον χώρο της νύχτας!

    Ηχηρό μήνυμα με ξεκάθαρους αποδέκτες από την Ασφάλεια Πατρών,...