ΠΑΤΡΑ: Χαμηλή η κίνηση στην εστίαση το καλοκαίρι

    Ημερομηνία:

    Σε μέτριο επίπεδο κυμάνθηκε η κίνηση των παραλιακών καταστημάτων της Πάτρας και της Αχαΐας.

    Η κίνηση κατά τη διάρκεια του Αυγούστου ήταν σε ένα σχετικά καλό επίπεδο, εξαιτίας της έλευσης αρκετών ετεροδημοτών που ήρθαν στα μέρη μας για να περάσουν τις διακοπές τους και κάποιων επισκεπτών που προέρχονται από άλλες περιοχές της επικράτειας.

    Όμως από την άλλη η κατανάλωση ήταν ελάχιστη, με τον κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες να είναι αρκετά σφιγμένοι και να παραγγέλνουν ποτό και φαγητό με το… σταγονόμετρο.

    Ο δισταγμός αυτός που είχε ο κόσμος, σύμφωνα με τους επαγγελματίες του κλάδου, ήταν απόρροια όλη αυτής κατάστασης που έχει επέλθει με την ακρίβεια, αλλά και του γενικότερου φόβου που υπάρχει για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

    Έτσι η πλειοψηφία των καταστημάτων, παρά την όποια κίνηση μπορεί να είχαν κατά περιόδους, ο τζίρος ήταν κατά μέσο όρο χαμηλός και το κέρδος τους ακόμα λιγότερο σε σύγκριση με τα περασμένα έτη.

    Βλέπετε οι ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες των τροφίμων και η εκτόξευση της ενέργειας «ψαλίδισε» σε μεγάλο βαθμό το όποιο κέρδος μπορεί να είχαν από την επιπλέον κίνηση την περίοδο του Αυγούστου κυρίως και τα Σαββατοκύριακα.

    Γιατί κατά τα άλλα τις καθημερινές του Ιουνίου και του Ιουλίου η κίνηση δεν διέφερε σε πολλά από αυτή της χειμερινής περιόδου, με τον κόσμο να είναι ελάχιστος ακόμα και σε μαγαζιά που το φετινό καλοκαίρι «ακούστηκαν» γενικότερα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι της στην Σαντορίνη

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι...

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΠΑΤΡΑ: Αλλο ένα επικίνδυνο κτίριο από τα… αμέτρητα της πόλης

    Ένα ακόμα κτίριο κινδύνου, στην οδό Πανεπιστημίου. Βρίσκεται σε...