ΠΑΤΡΑ: Δείτε πόσοι μέθυσαν στην τελετή έναρξης

    Ημερομηνία:

    Ένα από τα στοιχεία που σίγουρα είναι στο μυαλό των Πατρινών συνδυασμένο με το καρναβάλι είναι η Μαυροδάφνη. Έτσι αρκετοί ήταν εκείνοι που στην τελετή έναρξης αγόρασαν ένα μπουκάλι μαυροδάφνης και παρακολούθησαν στην πλατεία Γεωργίου την εκδήλωση.

    Πάντως σύμφωνα με τα στοιχεία, τα περιστατικά μέθης δεν ήταν και τόσα πολλά, παρά το γεγονός ότι η διασκέδαση κράτησε μέχρι το πρωί.

    Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ σημειώθηκαν τέσσερα περιστατικά μέθης που κατέληξαν στο νοσοκομείο, ενώ για τους δικυκλιστές του ΕΚΑΒ υπήρξε ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό, ένα καρδιακό επεισόδιο που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

    Σε ότι αφορά τα στοιχεία του Ερυθρού Σταυρού, η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη σε έξι περιστατικά μέθης, ένα τραυματισμό από γυαλί και σε μια γυναίκα 45 ετών που μεταφέρθηκε με καρδιολογικό πρόβλημα στο νοσοκομείο.

    Αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί  το τριήμερο του καρναβαλιού.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...