ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τι έδειξε η δημοσκόπηση για τους υποψήφιους περιφερειάρχες στην Δυτική Ελλάδα

    Ημερομηνία:

    Την απόλυτη κυριαρχία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, καταγράφει η έρευνα της GOOD AFFAIRS που πραγματοποιήθηκε την περίοδο 15-19 Σεπτεμβρίου 2023.

    Ο κ. Φαρμάκης εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές από τον πρώτο γύρο, ξεπερνώντας εύκολα τον πήχη του 43% και αγγίζοντας το 50%. Συγκεκριμένα ο νυν Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος λαμβάνει 49%, ο Κώστας Καρπέτας που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ 19% και ο Σπύρος Σκιαδαρέσης που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ 18%.

    Την υπεροχή του κ. Φαρμάκη έχουν καταγράψει και οι δυο προηγούμενες έρευνες της ίδιας εταιρείας που πραγματοποιήθηκαν για το σύνολο των Περιφερειών της χώρας. Παράλληλα, το 40% δηλώνει ότι θα ψηφίσει με βάση την προσωπικότητα του επικεφαλής, το 26% με βάση το πρόγραμμα του συνδυασμού, το 19% με βάση το κόμμα που ψηφίζει και τέλος το 16% με βάση του υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

    Φλίγκος

    Η υπεροχή του Νεκτάριου Φαρμάκη αποδεικνύεται και από τα επιμέρους αποτελέσματα της μέτρησης, αφού το 31% των συμμετεχόντων κρίνει την θητεία του νυν περιφερειάρχη πολύ καλή και το 23% καλή ενώ στην ερώτηση «Ανεξάρτητα από τον ποιον θα ψηφίσετε, ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας;» ο κ. Φαρμάκης συγκεντρώνει ποσοστό 66%.

    GLEARNET

    Τέλος, ως μεγαλύτερα προβλήματα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εμφανίζονται η έλλειψη υποδομών, η ανεργία και η ακρίβεια.

    ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τι έδειξε η δημοσκόπηση για τους υποψήφιους περιφερειάρχες στην Δυτική Ελλάδα

    ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τι έδειξε η δημοσκόπηση για τους υποψήφιους περιφερειάρχες στην Δυτική Ελλάδα

    ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τι έδειξε η δημοσκόπηση για τους υποψήφιους περιφερειάρχες στην Δυτική Ελλάδα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Υψηλός σήμερα ο κίνδυνος για φωτιά – ΧΑΡΤΗΣ

    Υψηλός θα είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς για την...

    Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Ο διάσημος ηθοποιός έρχεται στην Αθήνα για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας

    Μια μεγάλη έκπληξη μάς επιφυλάσσει το φετινό, 31o Διεθνές Φεστιβάλ...

    Οργανισμός Λιμένος Πατρών: Σημαντική αύξηση εσόδων το Α’ εξάμηνο 2025

    Σημαντική αναπτυξιακή δυναμική καταγράφει ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε....

    Πάτρα: Απίστευτη καθυστέρηση στην παλιά εθνική κοντά στα Βραχνέϊκα! Ξέμεινε νταλίκα! Τεράστια η αναμονή – φωτό

    Απίστευτη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων από Κ. Αχαϊα προς...