ΠΑΤΡΑ: Δεν “ζεστάθηκε” η αγορά το Πάσχα

    Ημερομηνία:

    Δεν ζεστάθηκε η εμπορική αγορά της Πάτρας εντέλει και ο τελικός απολογισμός του Πάσχα για τους εμπόρους είναι μάλλον αρνητικός.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι παράγοντες της αγορές μπορεί στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας να υπήρξε μια παραπάνω κίνηση σε λαμπάδες, σε παιδικά ρούχα και σε ότι είχε να κάνει με βαφτιστήρια, όμως, οι υπόλοιπες δραστηριότητες της εμπορικής αγοράς έμειναν επί της ουσίας ανενεργές.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι το Μεγάλο Σάββατο αρκετά εμπορικά μαγαζιά βλέποντας την όλη κατάσταση έκλεισαν νωρίτερα ή δούλεψαν μόνο για κάποιες ώρες, με τους ιδιοκτήτες τους να φεύγουν στη συνέχεια για Πάσχα.

    Παρόμοιο σκηνικό και το πρωί της Τρίτης του Πάσχα όπου ορισμένα εμπορικά έμειναν κλειστά. Η αγορά επιστρέφει από την Τετάρτη στους κανονικούς της ρυθμούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πόπη Μαλλιωτάκη κάνει ντους με μικροσκοπικό μπικίνι

    Η Πόπη Μαλλιωτάκη δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο...

    Παντρεύεται γνωστός ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης – Ιδού το προσκλητήριο γάμου του

    Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με...

    Γεράσιμος Μιχελής: Η μάχη με σοβαρή ασθένεια, η αλλαγή της εμφάνισης και η ελπίδα που δεν έσβησε ποτέ

    Ο Γεράσιμος Μιχελής έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη. Μπορεί η είδηση...

    Αχαΐα: Βρέθηκαν “ξεχασμένα” φυσίγγια και όπλο

    Ένα πιστόλι και 40 φυσίγγια σε συσκευασία, βρήκε γυναίκα,...