ΠΑΤΡΑ: Δεν “ζεστάθηκε” η αγορά το Πάσχα

    Ημερομηνία:

    Δεν ζεστάθηκε η εμπορική αγορά της Πάτρας εντέλει και ο τελικός απολογισμός του Πάσχα για τους εμπόρους είναι μάλλον αρνητικός.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι παράγοντες της αγορές μπορεί στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας να υπήρξε μια παραπάνω κίνηση σε λαμπάδες, σε παιδικά ρούχα και σε ότι είχε να κάνει με βαφτιστήρια, όμως, οι υπόλοιπες δραστηριότητες της εμπορικής αγοράς έμειναν επί της ουσίας ανενεργές.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι το Μεγάλο Σάββατο αρκετά εμπορικά μαγαζιά βλέποντας την όλη κατάσταση έκλεισαν νωρίτερα ή δούλεψαν μόνο για κάποιες ώρες, με τους ιδιοκτήτες τους να φεύγουν στη συνέχεια για Πάσχα.

    Παρόμοιο σκηνικό και το πρωί της Τρίτης του Πάσχα όπου ορισμένα εμπορικά έμειναν κλειστά. Η αγορά επιστρέφει από την Τετάρτη στους κανονικούς της ρυθμούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γάλα αρακά: Τι προσφέρει και πώς να το φτιάξεις

    Για όσους απέχουν από τα ζωικά προϊόντα, το γάλα...

    Έπεσαν από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

    Πολλά ατυχήματα έχουμε ακούσει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής...

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...