ΠΑΤΡΑ: Δεν θα επιστρέψει στο Νοσοκομείο ο νοσηλευτής – ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

    Ημερομηνία:

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του, στον ανακριτή ο νοσηλευτής του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”, που κατηγορείται από 23χρονη ασθενή για κατάχρηση σε ασέλγεια, στα επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

    Όπως νωρίτερα έγινε γνωστό, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, θα πρέπει να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε 1η και 16 του μηνός, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ.

    Εκτός των άλλων όμως   οι Δικαστικές Αρχές της πόλης επέβαλλαν και τον σκληρό όρο να μην ασκεί το επάγγελμα του νοσηλευτή την ίδια στιγμή που ήδη με απόφαση της 6ης ΥΠΕ τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων.

    Ο κατηγορούμενος είχε οδηγηθεί, το μεσημέρι της Τρίτης, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού μιας και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...