ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακή βασιλόπιτα το ΕΑΠ

    Ημερομηνία:

    Με την κοπή άυλης «διαδικτυακής» βασιλόπιτας, θα καλωσορίσει και επίσημα το 2021 το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, δεδομένων των ιδιαίτερων επιδημικών συνθηκών που έχει φέρει στη χώρα, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, η νέα επιδημία του κορωνοιού.

     

    GLEARNET
    Στην προσπάθεια των εκπροσώπων του όμως να διατηρήσουν τις παραδόσεις, το ΕΑΠ θα πραγματοποιήσει την κοπή της άυλης βασιλόπιτας του (e – βασιλόπιτα), στις 05.02.2021 και ώρα 13:00. Στην διαδικτυακή αυτή εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Διοικούσα Επιτροπή, τα μέλη ΔΕΠ, τα μέλη ΣΕΠ, το διοικητικό προσωπικό, το προσωπικό του Εκδοτικού Οίκου του Πανεπιστημίου και οι δημοσιογράφοι του εκπαιδευτικού ρεπορτάζ.
    Φλίγκος

     

    Για τους τυχερούς της χρονιάς, το φλουρί θα αντιστοιχεί σε ένα βιβλίο από τις Εκδόσεις ΕΑΠ το οποίο θα αποσταλεί ταχυδρομικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο heavy metal γιατρός του ΕΣΥ που ψέλνει σε μοναστήρια και ασθενείς

    Η εικόνα του μοιάζει βγαλμένη από ροκ συναυλία. Μαύρη...

    Πενσιλβάνια: 3 νεκροί αστυνομικοί και 2 βαριά τραυματισμένοι από πυρά – Νεκρός και ο δράστης

    Πέντε αστυνομικοί δέχτηκαν πυροβολισμούς, με τρεις να χάνουν τη...

    Γλυφάδα: Άνδρας εγκλωβίστηκε σε κάδο ανακύκλωσης κι έχασε τη ζωή του (εικόνες)

    Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες...

    Παραλιακή Ρίου: Στην πλευρά του Αγίου Βασιλείου το τρυπάνι από βδομάδα

    Επίσκεψη στο εργοτάξιο και τα σημεία που γίνονται παρεμβάσεις στο...