ΠΑΤΡΑ: Διαγραμμίσεις για την ασφαλή διέλευση των μαθητών στα σχολεία

    Ημερομηνία:

    Εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων ξεκίνησαν σήμερα τη δημιουργία ειδικών διαγραμμίσεων σε οδούς της πόλης, που βρίσκονται κοντά σε σχολεία, για την ασφαλή διέλευση των μαθητών και των γονιών τους.

    Οι εργαζόμενοι άρχισαν τις διαγραμμίσεις από την οδό Διοδώρου 11 στην οποία βρίσκονται το 6ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πάτρας, το Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρηκόων και το ΕΕΕΕΚ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) Αχαΐας.

    GLEARNET

    Οι διαγραμμίσεις διαμορφώθηκαν με μοτίβα ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά, ενώ προειδοποιούν τους οδηγούς για τη διέλευσή τους μπροστά από τα σχολεία.

    Η Δημοτική Αρχή, έχοντας ως προτεραιότητα τις παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα μικρών και μεγάλων δημοτών, προχωρά στην οριζόντια σήμανση για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των μαθητών.

    Στο σημείο μαζί με τους εργαζόμενους βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Αναστασίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άγρια δολοφονία στο Λίβερπουλ: 34χρονος μαχαίρωσε 18 φορές την 32χρονη ερωμένη του – «Θα πεθάνω;»

    Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στο Λίβερπουλ, όταν ο 34χρονος Μάικλ...

    Διπλό έγκλημα στη Φοινικούντα: Μεγάλες διαφορές στην περιγραφή του από τον ανιψιό του θύματος και δεύτερο μάρτυρα

    Έρευνες προς πάσα κατεύθυνση πραγματοποιούν οι αρχές, για να...

    Εκπαιδευτικός παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτρια στην οποία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα

    Εκπαιδευτικός καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, επειδή παρενόχλησε...

    Αποκάλυψη 50 χρόνια μετά: «Με παρακολουθούν αμερικανοί πράκτορες» – Η χαμένη συνέντευξη του Τζον Λένον

    Πριν από πενήντα χρόνια ο τότε νεαρός και ανερχόμενος...