Πάτρα: Διακοπή νερού αύριο λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης

    Ημερομηνία:

    Χωρίς νερό θα μείνουν αύριο, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, αρκετές περιοχές της Πάτρας λόγω επείγουσας επιδιόρθωσης αφανούς βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιχείρησης, η διακοπή θα πραγματοποιηθεί από τις 8:30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, και θα αφορά το τμήμα της πόλης από την οδό Γούναρη έως την Αγίας Σοφίας και από την Κορίνθου και κάτω.

    Η βλάβη εντοπίστηκε στον αγωγό επί της οδού Κορίνθου και συνεργεία της ΔΕΥΑΠ θα προχωρήσουν άμεσα στις απαιτούμενες εργασίες αποκατάστασης.

    Η ΔΕΥΑΠ ζητά την κατανόηση των κατοίκων για την προσωρινή ταλαιπωρία, υπογραμμίζοντας πως οι εργασίες κρίνονται αναγκαίες για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης της πόλης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσα δισ. δολ. κοστίζει ετησίως στον πλανήτη η ρύπανση από τα αποτσίγαρα

    Στα 26 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο ή 186 δισεκατομμύρια...

    Γυναικείος οργασμός: Να πού κρύβεται η λύση του μυστηρίου του

    Ο γυναικείος οργασμός αποτελεί ένα γρίφο που εδώ και...

    Ακίνητα: Ποιες χώρες έχουν τις μεγαλύτερες φούσκες – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

    Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δείχνει ότι οι...

    Πάτρα: Οι πρώην… τους καταγγέλλουν στην Εφορία για “μαύρα”

    Η εφορία βάζει στο μικροσκόπιο τους πλούσιους φορολογούμενους και...